Elektronik HyperX Armada 27 QHD 165 Monitör 8999 TL

Yer
Antalya
Ne kadar indirim denebilir bilmiyorum ancak uzun süredir stokta görmüyordum bu modeli. Kaliteli bir monitör kolu ile gelmesi dışında bu bütçedeki R27QE gibi modellere kıyasla büyük bir artısını ve eksisini göremedim. Yine de öneri konusunu olmadığını belirteyim, almadan önce bir araştırmanızda fayda var.

Bu incelemede 1200:1 kontrast, 450 Nit ve %94 P3 ve %72 Rec2020 çıkmış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
En iyi Overdrive Level 3 gibi duruyor:

Burada ise %99 SRGB ile %93 DCI ve 427 Nit parlaklık ölçülmüş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

240Hz miş monitör bedava vallahi soru kısmında biri sormuş Trendyol cevaplamış 240Hz.

240Hz miş monitör bedava vallahi soru kısmında biri sormuş Trendyol cevaplamış 240Hz.

Epeyde 165 Hz gösteriyor kendi sitesinde de aynı şekilde 165 Hz yazıyor Trendyol'un cevapları sallamasyon inanmayın.

Garipmiş o zaman satıcı olduğu için neden öyle söyledi acaba

Monitörün direkt masa aparatı ile gelmesi çok güzel ve kaliteli duruyor. Videoda 500 dolar satış fiyatı var sanırsam eski video olduğu için.

15-17 k ya kadar çıkabilirim. 2K-4K veya OLED önerirseniz OLED alabilirim. Tabii ona göre bütçe artırabilirim.

Satın alan bir kişi de yazmış sanırım. 240 Hz dediler 165 Hz gibisinden.

OLED olarak bunu öneririm.

Paneli güzel bir monitör markaya bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…