Önerir misiniz alınır mı?
Ne kadar indirim denebilir bilmiyorum ancak uzun süredir stokta görmüyordum bu modeli. Kaliteli bir monitör kolu ile gelmesi dışında bu bütçedeki R27QE gibi modellere kıyasla büyük bir artısını ve eksisini göremedim. Yine de öneri konusunu olmadığını belirteyim, almadan önce bir araştırmanızda fayda var.
HyperX Armada 27" 2560x1440 165Hz IPS 1ms Black HDR Gaming Monitor 64V69AA - Fiyatı, Yorumları
HyperX Armada 27" 2560x1440 165Hz IPS 1ms Black HDR Gaming Monitor 64V69AA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
240Hz miş monitör bedava vallahi soru kısmında biri sormuş Trendyol cevaplamış 240Hz.
Epeyde 165 Hz gösteriyor kendi sitesinde de aynı şekilde 165 Hz yazıyor Trendyol'un cevapları sallamasyon.
HyperX Armada 27 Monitör
HyperX Armada 27 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com HyperX Armada 27 QHD 165 Hz Gaming Monitor Review: Balanced Performance, Premium Image
The HyperX Armada 27 is a 27-inch QHD/IPS gaming monitor with 165 Hz, Adaptive-Sync, HDR and extended color with a mounting arm instead of a stand.www.tomshardware.com
15-17 k ya kadar çıkabilirim. 2k-4k veya oled önerirseniz oled alabilirim. Tabii ona göre bütçe artırabilirim.Bütçeniz ne kadar maksimum ?
Satın alan bir kişi de yazmış sanırım. 240 hz dediler 165 hz gibisinden.Garipmiş o zaman satıcı olduğu için neden öyle söyledi acaba
15-17 k ya kadar çıkabilirim. 2K-4K veya OLED önerirseniz OLED alabilirim. Tabii ona göre bütçe artırabilirim.
Satın alan bir kişi de yazmış sanırım. 240 Hz dediler 165 Hz gibisinden.