HyperX Cloud 2 kullanmaya başladım. Eskiden Artics 5 kullanıyordum kafamda hafif bir kulaklıgın oldugu yerde göçüklük olmuşmuş gibi hissediyorum, sizce göçüklüğü arttırır mı?
HyperX Cloud 2 kullanmaya başladım. Eskiden Artics 5 kullanıyordum kafamda hafif bir kulaklıgın oldugu yerde göçüklük olmuşmuş gibi hissediyorum, sizce göçüklüğü arttırır mı?
Kulakiçi de kullanıyorum kulaküstü de. Uzun süre kulaküstü kullanırsam kulakiçine geçiyorum. Bir şey olmaz herhalde. Günde bir yere gitmezsem 10 saatten fazla böyle.
Zannetmem, çok uzun süre kullanımda kafada göçük oluştururdan kastettiğim daha çok 9-10 saat kulaklığı kafasından çıkarmayıp yıllarca kullananlar için.
Kanka kendimden örnek vereyim ben küçüklüğümden beri CS 1.6 Minecraft falan saatlerce oynardım kulaklığımın kafa bandı öyle yumuşakta değildi ama o zamandan bu zamana kafamın üstündeki göçük ne küçüldü ne daha da arttı o yüzden için rahat olsun.Hatta benim kardeşim yeni doğduğunda onun kafasınıda kontrol etmiştim. Onunda aynı hafiften göçük vardı hala kafasında var.