Hyperx cloud 1 ile cloud core Arasındaki Fark

onrbln

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu iki kulaklik arasindaki fark nedir ve de ikisinde de ses karti bulunuyor mu ? Son olarakta nerden alabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun için araştırma yaptın mı hiç ?
Ben biraz senin yerine baktım ve bir sitede şöyle bir yazı buldum:

Kingston Cloud ve Cloud core farkı soruna cevap yazarken , sen sorunu silmişsin yav :) Neyse boşa gitmesin bari…
Cloud’un oyuncu özellkleri daha ağır basıyor. Çoğu yerde “ağrısız” olarak belirtiliyor.
Malum bi süre sonra, ilk başta rahat olan kulaklıklar kulağı acıtmaya başlıyor. Hafızalı köpük ve yumuşak deri kullanılmış bunun için. Cloud Core modeli için böyle birşey belirtilmemiş. Ayrıca Cloud modeli pro gaming olarak da geçiyor. Yani “HyperX Cloud Core pro gaming” …

En önemlisi de Cloud core 50–18,000 Hz aralığını kullanırken Cloud modeli 15 – 25.000 Hz aralığını kulanıyor…
Bu ne demek ? Kulaklığın daha fazla sesi verebilmesi ayrıca da 15 Hz ( Cloud ) olan bir kulaklık 50 Hz (Cloud core) olandan daha derin bass verir. Düşük frekansın bassı daha derin olur çünkü. düşük frekans bass, yüksek frekans tiz’dir.
Mesela 50 (Bass) – 18.000 (Tiz) Core Cloud modeli.
15 (bass) – 25.000 (Tiz) Cloud modeli… buna göre Cloud’un hem bası hem tizi daha kuvvetli…

Nereden bulacağın konusunda ise Google'da aratman yeterli, onlarca mağazada bulunmakta.

Çok teşekkür ederim. Dediğin gibi baktım fakat ben sadece bilgisayar bileşenlerinden ve yazılımından anlıyorum. Kulaklık vs. gibi şeylerin hangisinin daha iyi olduğunu bir türlü alışamadım anlayamadım :) Tekrardan yazdığın cevap için çok teşekkür ederim.

Bu sorun için araştırma yaptın mı hiç ?
Ben biraz senin yerine baktım ve bir sitede şöyle bir yazı buldum:

Kingston Cloud ve Cloud core farkı soruna cevap yazarken , sen sorunu silmişsin yav :) Neyse boşa gitmesin bari…
Cloud’un oyuncu özellkleri daha ağır basıyor. Çoğu yerde “ağrısız” olarak belirtiliyor.
Malum bi süre sonra, ilk başta rahat olan kulaklıklar kulağı acıtmaya başlıyor. Hafızalı köpük ve yumuşak deri kullanılmış bunun için. Cloud Core modeli için böyle birşey belirtilmemiş. Ayrıca Cloud modeli pro gaming olarak da geçiyor. Yani “HyperX Cloud Core pro gaming” …

En önemlisi de Cloud core 50–18,000 Hz aralığını kullanırken Cloud modeli 15 – 25.000 Hz aralığını kulanıyor…
Bu ne demek ? Kulaklığın daha fazla sesi verebilmesi ayrıca da 15 Hz ( Cloud ) olan bir kulaklık 50 Hz (Cloud core) olandan daha derin bass verir. Düşük frekansın bassı daha derin olur çünkü. düşük frekans bass, yüksek frekans tiz’dir.
Mesela 50 (Bass) – 18.000 (Tiz) Core Cloud modeli.
15 (bass) – 25.000 (Tiz) Cloud modeli… buna göre Cloud’un hem bası hem tizi daha kuvvetli…

Nereden bulacağın konusunda ise Google'da aratman yeterli, onlarca mağazada bulunmakta.

Bak tamda bana bu lazımdı, adamsın dostum.

@EBK
@Silinen üye

Bu ne demek ? Kulaklığın daha fazla sesi verebilmesi ayrıca da 15 Hz ( Cloud ) olan bir kulaklık 50

Hocam 15-25.000 Hz ikisi de.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı