Bu sorun için araştırma yaptın mı hiç ?
Ben biraz senin yerine baktım ve bir sitede şöyle bir yazı buldum:
Kingston Cloud ve Cloud core farkı soruna cevap yazarken , sen sorunu silmişsin yavNeyse boşa gitmesin bari…
Cloud’un oyuncu özellkleri daha ağır basıyor. Çoğu yerde “ağrısız” olarak belirtiliyor.
Malum bi süre sonra, ilk başta rahat olan kulaklıklar kulağı acıtmaya başlıyor. Hafızalı köpük ve yumuşak deri kullanılmış bunun için. Cloud Core modeli için böyle birşey belirtilmemiş. Ayrıca Cloud modeli pro gaming olarak da geçiyor. Yani “HyperX Cloud Core pro gaming” …
En önemlisi de Cloud core 50–18,000 Hz aralığını kullanırken Cloud modeli 15 – 25.000 Hz aralığını kulanıyor…
Bu ne demek ? Kulaklığın daha fazla sesi verebilmesi ayrıca da 15 Hz ( Cloud ) olan bir kulaklık 50 Hz (Cloud core) olandan daha derin bass verir. Düşük frekansın bassı daha derin olur çünkü. düşük frekans bass, yüksek frekans tiz’dir.
Mesela 50 (Bass) – 18.000 (Tiz) Core Cloud modeli.
15 (bass) – 25.000 (Tiz) Cloud modeli… buna göre Cloud’un hem bası hem tizi daha kuvvetli…
Nereden bulacağın konusunda ise Google'da aratman yeterli, onlarca mağazada bulunmakta.
En önemlisi de Cloud core 50–18,000 Hz aralığını kullanırken Cloud modeli 15 – 25.000 Hz aralığını kulanıyor…
Bu ne demek ? Kulaklığın daha fazla sesi verebilmesi ayrıca da 15 Hz ( Cloud ) olan bir kulaklık 50
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.