HyperX Cloud 2 2200 TL'ye Teknosa sahte mi satıyor?

Warenss

Decapat
Daha fazla  
Selam. Daha bugün Teknosa'dan HyperX Cloud 2 aldım 2200 TL fiyatı vardı. Eve gittiğimde ise fiyatına bakınca 3800 TL olduğunu gördüm şimdi benim kulaklığım sahte mi yenilenmiş mi anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiziksel mağazadan mı aldınız? İndirim yakalamışsınızdır ya da yıl olarak eski model vsdir belki. Yenilenmiş de olduğunu sanmıyorum, üzerinde yazardı kutusunun ya da faturasının mutlaka. Teknosa’nın fiziksel mağazası sahte ürün satmaz zaten.

Teşhir ürünüdür belki diyeceğim ama o da yazardı faturasında, bir de alırken anlardınız sanki.

Son düzenleme:

Evet hocam fiziksel satın aldım bizzat Ankara polatlı Teknosa mağazasından ve yılını nasıl öğreneceğim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-25 204615.png
    265,4 KB · Görüntüleme: 83
Evet hocam fiziksel satın aldım bizzat Ankara polatlı Teknosa mağazasından ve yılını nasıl öğreneceğim?
Hyper X modellerini çok bilmiyorum hocam ama öyle “Cloud 2 2023” gibi net bir revizyon çıkarmamışlar bakıp görebildiğim kadarıyla zaten, dert edilecek bir durum yok gibi, güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…