A APlusMath Decapat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.133 6 Aralık 2020 #11 skyyy dedi: Bence bekle. Videoda 550₺ olacağını söylüyorlardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam olay tam olarak ne? 675TL nerede? 550 ne zaman ve nerede olacak?
skyyy dedi: Bence bekle. Videoda 550₺ olacağını söylüyorlardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam olay tam olarak ne? 675TL nerede? 550 ne zaman ve nerede olacak?
mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 6 Aralık 2020 #12 soundcase dedi: Hocam nerede buldun o ücrete paylaşım yaparsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 675e aldım aldıktan hemen sonra indirim bitti maalesef tekrar bulursam atarım ama kulaklık geldi memnunum.
soundcase dedi: Hocam nerede buldun o ücrete paylaşım yaparsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 675e aldım aldıktan hemen sonra indirim bitti maalesef tekrar bulursam atarım ama kulaklık geldi memnunum.
A APlusMath Decapat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.133 6 Aralık 2020 #13 skyyy dedi: Bence bekle. Videoda 550₺ olacağını söylüyorlardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... mil01lao dedi: Kaçıncı dakikada? Genişletmek için tıkla... Hocam olay tam olarak ne? 675TL nerede? 550 ne zaman ve nerede olacak?
skyyy dedi: Bence bekle. Videoda 550₺ olacağını söylüyorlardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... mil01lao dedi: Kaçıncı dakikada? Genişletmek için tıkla... Hocam olay tam olarak ne? 675TL nerede? 550 ne zaman ve nerede olacak?
mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 6 Aralık 2020 #14 APlusMath dedi: Hocam olay tam olarak ne? 675TL nerede? 550 ne zaman ve nerede olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam farkındaysanız konu açılalı biraz olmuş. O zaman indirimde 675TL'ye vardı ama artık yok. Videodada 550TL'ye düşeceğini söylüyorlar ama bilmiyorum.
APlusMath dedi: Hocam olay tam olarak ne? 675TL nerede? 550 ne zaman ve nerede olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam farkındaysanız konu açılalı biraz olmuş. O zaman indirimde 675TL'ye vardı ama artık yok. Videodada 550TL'ye düşeceğini söylüyorlar ama bilmiyorum.
kaboom295 Kilopat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 824 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #15 soundcase dedi: Hocam nerede buldun o ücrete paylaşım yaparsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... O 1 hafta önce falandı.
soundcase dedi: Hocam nerede buldun o ücrete paylaşım yaparsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... O 1 hafta önce falandı.