HyperX Cloud 2 7.1 indirimdeyken alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar bas kalitesi yüksek kulaklık arıyorum 950 TL'den 550 TL'ye düşmüş kulaklık alınır mı? Veya verebileceğiniz başka tavsiyeler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kulakligin ederi 350 bana gore. Burada MH751den bile pahali niyeyse.

Kulaklığı 2016 başında 271 TL'ye almıştım. 3 yıl sorunsuz kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Telefon ve PC arasında 3 saat/gün kullanım sürem oldu. Hafif olmasından kaynaklı uzun süreli kullanımlarda baş ağrısı yapmıyor. Mikrofon kalitesi cidden çok iyi. Bunun sonucunda hiçbir şekilde ses kalitesinde kayıp veya tak-çıkar parçalarında en ufak bozulma yaşamadım. Fakat zamana bağlı olarak olarak kulak padlerinde aşınmalar meydana geldiğinden geçen hafta 50 TL gibi bir fiyat ile değiştirdim. Kesinlikle tavsiye ederim ama biraz eski model olduğundan daha güncel versiyonlarına bakmanızı tavsiye ederim. Cloud 2'de alsanız yine yıllarca kullanabilirsiniz.

Bugün teslim aldım kulaklığı aşırı memnunum. Bi sorum olucak ama ayarlarını yapabileceğimiz kontrol edebileceğimiz bir program mevcut mu? Aradım lakin bulamadım.

Bugün teslim aldım kulaklığı aşırı memnunum. Bi sorum olucak ama ayarlarını yapabileceğimiz kontrol edebileceğimiz bir program mevcut mu? Aradım lakin bulamadım.
Şahsen ihtiyaç duymadım. Neden böyle bir ihtiyaç duydunuz? Merak ettim açıkçası.

Hocam nereden aldınız pedleri link alabilir miyim? Kalite olarak aynı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…