Merhaba HyperX Cloud 2 kullanıcıları başlıkta da belirttiğim üzere merak ettiğim bir soru var. özellikle CS ve PUBG tarzı oyunlarda 7.1 özelliğini açık mı kullanıyorsunuz yoksa kapalı mı? Her iki deneyimde de aldığınız yön sesleri performansını değerlendirirseniz sevinirim.
Şu an gördüğüm kadarıyla en çok kullanılan kulaklıklardan biri Cloud 2 ve kulaklığın 7.1 özelliği yerden yere vuruluyor emsalleri ile karşılaştırılınca peki neden Cloud 2 daha çok tercih ediliyor merak ediyorum. Bende kulaklık alacağım Cloud 2 düşünüyorum ve şu an kullandığım kulaklıkta 7.1 aktif kullanıyorum basit bir kulaklık olmasına rağmen memnunum daha net ses verdiğini düşünüyorum. Ancak 3 katı para verip Cloud 2 aldığımda 7.1 kalitesinden memnun kalmayıp stereo kullandığımdada hayal kırıklığı yaşarsam üzülürüm.
Merhaba HyperX Cloud 2 kullanıcıları başlıkta da belirttiğim üzere merak ettiğim bir soru var. Özellikle CS ve PUBG tarzı oyunlarda 7.1 özelliğini açık mı kullanıyorsunuz yoksa kapalı mı? Her iki deneyimde de aldığınız yön sesleri performansını değerlendirirseniz sevinirim.
Cloud 2 nin 7.1 sorunu herkeste var anlaşılan bende 7.1 kullanmaya çok alıştım kapalı olduğunda hoşuma gitmiyor. @enonertetanem peki Alpha S modelinde yine aynı 7.1 sorunu var mı bilgin var mı bu konuda eğer yoksa bütçemi zorlayabilirim.
Cloud 2 nin 7.1 sorunu herkeste var anlaşılan bende 7.1 kullanmaya çok alıştım kapalı olduğunda hoşuma gitmiyor. @enonertetanem peki Alpha S modelinde yine aynı 7.1 sorunu var mı bilgin var mı bu konuda eğer yoksa bütçemi zorlayabilirim.