V vanlera Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 3 18 Mayıs 2021 #41 basonur dedi: Belki 100 lirasını bu arkadaş vermiştir kalanını getirttiği kişi ödemiştir. Genişletmek için tıkla... Merhaba satın aldınız mı? Eğer aldıysanız dediğiniz gibi oyun sesleri vs. mikrofondan karşıya gidiyor mu?
basonur dedi: Belki 100 lirasını bu arkadaş vermiştir kalanını getirttiği kişi ödemiştir. Genişletmek için tıkla... Merhaba satın aldınız mı? Eğer aldıysanız dediğiniz gibi oyun sesleri vs. mikrofondan karşıya gidiyor mu?
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.868 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 18 Mayıs 2021 #42 Aldınız mı ?
basonur Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 374 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #43 vanlera dedi: Merhaba satın aldınız mı? Eğer aldıysanız dediğiniz gibi oyun sesleri vs. mikrofondan karşıya gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Cooler Master MH670 aldım çok memnunum. fenomenale dedi: Aldınız mı ? Genişletmek için tıkla... Cooler Master MH670 aldım çok memnunum.
vanlera dedi: Merhaba satın aldınız mı? Eğer aldıysanız dediğiniz gibi oyun sesleri vs. mikrofondan karşıya gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Cooler Master MH670 aldım çok memnunum. fenomenale dedi: Aldınız mı ? Genişletmek için tıkla... Cooler Master MH670 aldım çok memnunum.