HyperX Cloud 2 alınır mı?

evrN

Hectopat
HyperX Cloud 2 kırmızı modelini almayı düşünüyorum fiyatı indirime girmiş 870 TL, fakat merak ettiğim şeyler var;
  • Şu an kullandığım kulaklık Logitech G432 7.1 ve kablosu birbirine dolanıyor bazı yöntemleri denediğimde ise 1 gün kadar düzelip yine dolanıyor HyperX'de böyle bir sorun var mıdır?
  • HyperX'in 7.1'i neden kötüleniyor ben 7.1 adamların ayak sesini bassla duymayı tercih ediyorum ama Cloud 2 de 7.1 özelliği çok berbat diyorlar doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe sıkıntınız yoksa kablosuza geçin. Böyle bir özgürlük yok. Örnek olarak: SS Arctis 7.

Bütçe sıkıntınız yoksa kablosuza geçin. Böyle bir özgürlük yok. Örnek olarak: SS Arctis 7.

Bütçem maalesef o kadar yok hocam bayram geliyor 1 Mayıs'ta en fazla 1500 TL olur bütçem, o fiyatlarada Artics 5 kablolu var 1500TL'ye en az Logitech G432 kalitesi verecek kablosuz kulaklık bulabilir miyim sizce?

https://www.hepsiburada.com/steelse...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.72.6
Bahsettiğiniz ürün bu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…