HyperX Cloud 2 alınır mı?

Aknibabaji

Decapat
Daha fazla  
Kulaklığım çok eskidi ben de yeni almaya karar verdim. Bütçem 900-1000 TL HyperX Cloud II almaya karar verdim ama hala tam emin değilim. Bu fiyat aralığında daha iyi kulaklık varsa önerebilir misiniz ya da HyperX Cloud II bu aralıkta iyi midir?

Kulaklığım çok eskidi ben de yeni almaya karar verdim. Bütçem 900-1000 TL HyperX Cloud II almaya karar verdim ama hala tam emin değilim. Bu fiyat aralığında daha iyi kulaklık varsa önerebilir misiniz ya da HyperX Cloud II bu aralıkta iyi midir?

Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla HyperX Cloud Alpha ve HyperX Cloud II'yi çok öneriyorlar. Ben Cloud Alpha'yi almayı düşünüyorum.

Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla HyperX Cloud Alpha ve HyperX Cloud II'yi çok öneriyorlar. Ben Cloud Alpha'yi almayı düşünüyorum.
Yayıncı ve sponsor şişirmesi, geçen yüzyılın teknolojisi... Sayısız kulaklık kullandım, en kötüler listesinde ilk 3'e rahat girer Cloud ve Cloud 2.

Cloud Alpha'yı da gördüm ama biraz pahalıya kaçıyor gibi.

Yayıncı ve sponsor şişirmesi, geçen yüzyılın teknolojisi... Sayısız kulaklık kullandım, en kötüler listesinde ilk 3'e rahat girer Cloud ve Cloud 2.

Hocam attığınız Razer'i gördüm ama bütçeme pek uymuyor.

Ben Cloud 2 aldım, CS:GO oynarken ses kasması güzel ama mağzada denediğim Blackshark 2 kadar rahat değildi. Ses kalitesini bilmiyorum ama bir daha alacak olsam Blackshark alırdım.

Bu arada yıllarca kulak içi Hammerhead Pro kullandım ve Cloud 2'den kat kat iyiydi. Şu an satılsa kulak içi alırdım.

Alınmaz. 8-9 yaşındaki bir ürüne o para verilmez. Hele blackshark V2 varken.

Blackshark V2 bütçeme uymuyor ama X versiyonu var önerirseniz ona da bakabilirim bir de SteelSeries Arctis 3 önerir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı