2015'te çıkmış bir kulaklık Cloud II, tercih edilmemeli. Arctis 3'ten de uzak durun. Bütçenizi biraz arttırıp blackshark V2 alın.
sizce sağlamlık ve kalite bakımından iyi midir cloud 2Kulaklığın çıkış yılı önemli değil. Sağlamlığı ve ses kalitesi önemlidir. 70 lerde üretilen ses sistemleri ve 90 sonrası üretilen kulaklıklar yeni nesil kulaklıklardan daha kaliteli ses verebilir.
Ben full set hyperx kullanıyorum. En iyi oyuncu ekipmanları diyebilirim. Razer ve logitech setler kullandım.Cloud 2 1000 tl bandında en iyi kulaklık hala.sizce sağlamlık ve kalite bakımından iyi midir cloud 2
Örnek olarak philips shp9500 verebilirizKulaklığın çıkış yılı önemli değil. Sağlamlığı ve ses kalitesi önemlidir. 70 lerde üretilen ses sistemleri ve 90 sonrası üretilen kulaklıklar yeni nesil kulaklıklardan daha kaliteli ses verebilir.
2000 li yılların başında üretilen çoğu sony kulaklık yeni üretimlere 10 basar.Örnek olarak philips shp9500 verebiliriz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.