HyperX Cloud 2 cızırdıyor

1600-1700 kadar bütçem var. V2 için zorlamaya değer mi? yada 2000'e çıkmışken cloud2 wireless mı alınır sizce?
V2 için zorlamaya değeceğini düşünüyorum şahsen, cloud 2 wireless modelinin kendine özel bir programı bulunmamakta, başka programlar ile hallediyorsunuz. V2 için razerin kendine özel bir programı var her detayı yapabiliyorsunuz. Ekim başı gibi aldım BlackShark V2 yi fiyatlar daha artmadan almanızı öneriyorum.

V2 için zorlamaya değeceğini düşünüyorum şahsen, cloud 2 wireless modelinin kendine özel bir programı bulunmamakta, başka programlar ile hallediyorsunuz. V2 için razerin kendine özel bir programı var her detayı yapabiliyorsunuz. Ekim başı gibi aldım BlackShark V2 yi fiyatlar daha artmadan almanızı öneriyorum.
Teşekkürler, elimden geldiğince zorlayıp alacağım :)

Cloud 2 Wireless modelinin kendine özel bir programı bulunmamakta, başka programlar ile hallediyorsunuz.

HyperX NGenuity, bütün HyperX ürünlerini içinde barındırarak, her ürünün gerekli ayarlarını yapabildiğiniz program. Kendine özel bir program olmasına gerek yokta zaten. HyperX başka ürünleriniz var ise, bu programdan bütün ayarlarını ayarlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı