HyperX Cloud 2 cızırtı sesi veriyor

Benim korkum bunda sorun yok moruq demeleri kulaklıkta sorun olduğunu onlara nasıl kanıtlayabilirim son seviye bir şekilde cızırtı sorununu kabuk ederler ama 7.1 düzgün çalışmıyor desem adam bana boş boş bakıp içinden 7.1 ne diye konuşuyor.

Orda deneyip yok veya var demiyorlar hocam. Direkt kayıt olusturuyorlar. Sorun yok diye cevap gelirse tüketici haklarına git. Tüketici hakları sorun olsun veya olmasın 14 gün iade hakkı vardır gözüyle de bakar iade ederler ki bunu senin için yazdım. 14 günü geçtiyse de sorunla ilgileniyorlar. Ama zaman olarak seni yıpratır. Paran içerde kaldığı ve yerine kulaklık alacağın için.

Kulaklığı alalı 14 gün geçti ama yine de kronik sorun olduğundan iade zorunlu sayılır matık olarak.

Kulaklığı alalı 14 gün geçti ama yine de kronik sorun olduğundan iade zorunlu sayılır matık olarak.
Aynen öyle ben eğer sorun olmasa dahi kosulsuz sartsız iade edebiliyor anlamında dedim zaten. Bu stresli yolda kazanan sen olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…