cs2 diye belirttim hocam gerçekten hiç incelemesi yok ve g435 almak istiyorum ama ana amacım cs olacağı için g435 i pek önermediler hocam siz ne düşünüyorsunuzAna amaç FPS oyunları ise alınır.
CS2 diye belirttim hocam gerçekten hiç incelemesi yok ve G435 almak istiyorum ama ana amacım CS olacağı için G435'i pek önermediler hocam siz ne düşünüyorsunuz
hocam ses kalitesi iyi midir ses kartı yok diye biliyorum 7.1 de yok yani hyperx in dts diye bir şeyi varG435'i sakın alma. Mikrofonu sıradan bir internet kafe kulaklığından farkı yok. Ayrıca malzeme kalitesi de kötü. Çokça kırılma şikayeti var. Ek olarak dongle bozulma durumu da var.
O yüzden Cloud 2 Core almak daha mantıklı olur.
hocam cevap bekliyorum sizden başka yazan da yok yardımcı olur musunG435'i sakın alma. Mikrofonu sıradan bir internet kafe kulaklığından farkı yok. Ayrıca malzeme kalitesi de kötü. Çokça kırılma şikayeti var. Ek olarak dongle bozulma durumu da var.
O yüzden Cloud 2 Core almak daha mantıklı olur.
Hocam ses kalitesi iyi midir ses kartı yok diye biliyorum 7.1 de yok yani HyperX'in DTS diye bir şeyi var
tamamdır hocam g435 ses kalitesi konusunda cloud 3 den çok farkı var mıdır konfor olarak vardı çünkü biraz hafif gerçekten ama nedenini bilmediğim şekilde pek rahat edemedim ama cloud 3 e param yok D:Ses kalitesi iyi diyebilirim. DTS özelliği pek bir işe yaramıyor diye biliyorum yanlış da yöndenlirmeyim sizi.
Ama oyun içinde kaliteli iş çıkaracağını düşünüyorum. Müzik için de kötü değil.
hocam yazın aha bişelerSes kalitesi iyi diyebilirim. DTS özelliği pek bir işe yaramıyor diye biliyorum yanlış da yöndenlirmeyim sizi.
Ama oyun içinde kaliteli iş çıkaracağını düşünüyorum. Müzik için de kötü değil.
Tamamdır hocam G435 ses kalitesi konusunda Cloud 3'ten çok farkı var mıdır konfor olarak vardı çünkü biraz hafif gerçekten ama nedenini bilmediğim şekilde pek rahat edemedim ama Cloud 3'e param yok D:
Hocam yazın aha bir şeyler
hocam pardon core 2 dicektim g435 demişimCloud 3 her şekilde daha iyi G435'ten
Buradan iki ürünün karşılaştırmasına bakabilirsin.Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless vs HyperX Cloud III Side-by-Side Headphones Comparison
Compare the Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless and HyperX Cloud III headphoneswww.rtings.com
hocam başka kulaklık öneriniz var mı gerçekten cloud 3 için 1000tl vermeye değer mi yoksa core 2 alayım mıCloud 3 her şekilde daha iyi G435'ten
Buradan iki ürünün karşılaştırmasına bakabilirsin.Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless vs HyperX Cloud III Side-by-Side Headphones Comparison
Compare the Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless and HyperX Cloud III headphoneswww.rtings.com
abicim online sın yazsana bişeyler Allah AllahCloud 3 her şekilde daha iyi G435'ten
Hocam pardon Core 2 diyecektim G435 demişim
Hocam başka kulaklık öneriniz var mı gerçekten Cloud 3 için 1000TL vermeye değer mi yoksa Core 2 alayım mı?
Abicim Online sın yazsana bir şeyler Allah Allah