HyperX Cloud 2 Core Wireless alınır mı?

emirq1

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 16gb ram MSI Geforce GTX 1050Ti 500gb m2 ssd
Meslek
Öğrenci
Bir kulaklık arayışındayım ve kablosuz istiyorum bütçem tam belli değil fakat 3-4K'den fazla vermek pek istemiyorum. Trendyol'da HyperX Cloud2 Core Wireless modelini gördüm ve “core” eklentisinin ne olduğunu bulamadım internette araştırdığımda bir bilgi vs çıkmadı bu Core eki ne ve bu fiyata ya da daha uyguna kulak üstü kablosuz kulaklık önerileriniz var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_8441.png
    IMG_8441.png
    151,3 KB · Görüntüleme: 35
Bir kulaklık arayışındayım ve kablosuz istiyorum bütçem tam belli değil fakat 3-4K'den fazla vermek pek istemiyorum. Trendyol'da HyperX Cloud2 Core Wireless modelini gördüm ve “core” eklentisinin ne olduğunu bulamadım internette araştırdığımda bir bilgi vs çıkmadı bu Core eki ne ve bu fiyata ya da daha uyguna kulak üstü kablosuz kulaklık önerileriniz var mı?
aldınız mı hocam aldıysanız nasıl bende almak istiyorum çünkü

Ben yine de bu kulaklığı almak istiyorum sırf CS'ye odaklanacağım nasıl bir kulaklık araştırdıysanız.

Bende CS için almıştım fiyat farkı eğer hala fiyatı bu seviyedeyse bayağı var 2.6k falan olması lazım ATK M1 ve pedinin iç kısmı kumaş ve içinde jel var terletmesin diye tabii ki hiç terletmiyor değil havalar aşırı sıcak terletiyor fakat deri pede göre daha az yine de senin tercihin.

Bende CS için almıştım fiyat farkı eğer hala fiyatı bu seviyedeyse bayağı var 2.6k falan olması lazım ATK M1 ve pedinin iç kısmı kumaş ve içinde jel var terletmesin diye tabii ki hiç terletmiyor değil havalar aşırı sıcak terletiyor fakat deri pede göre daha az yine de senin tercihin.
hocam cloud core u soruyom önerir misiniz araştırdığınız kadarıyla

Hocam Cloud Core u soruyorum önerir misiniz araştırdığınız kadarıyla.

Kullanan birisine sorman daha iyi olur ama HyperX kötü bir şey yapmaz fiye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı