HyperX Cloud 2 Core Wireless alınır mı?

Bütçe
3500

kayagg

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar 3500TL bütçem var. Wireless kulaklık arıyorum. Genellikle FPS oynuyorum ve Cloud 2 Core Wireless'in neredeyse hiçbir yerde inceleme veya test videosu yok, o yüzden kafam karışık. Normal Cloud 2 Wireless'den ne farkı var? Aklımdaki kulaklıklar:

HyperX Cloud 2 Core Wireless.
ATK Mercury.
2. el Cloud 2 Wireless.
2. el Logitech G733.

Hangisini önerirsiniz veya baska alternatifler var mı?

Yalıtım, ses kalitesi, mikrofon ve rahatlık açısından Cloud 2 Wireless daha mantıklı bir tercih olur. Kasım indirimlerinde Cloud 2 Core Wireless'ı 1.800 TL'ye almıştım; ancak mikrofon kalitesi oldukça kötüydü. Cloud 2 Wireless’ın mikrofonu da çok iyi sayılmaz ama nispeten daha iyi. İkinci el bir Cloud 2 Wireless alıp pedlerini ve kafa bandını değiştirdiğin takdirde kesinlikle pişman etmez. 4 yıldır Cloud 2 Wireless kullanıyorum ve oldukça memnunum.

2. el riskine girmeye değer mi

2. el riskine girmeye değer mi?

Uyguna bulursan neden olmasın ki. Param Güvende ile alırsan bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Özellikle satıcının yorumlarına veya olumlu satış sayısına bakmanı tavsiye ederim.

@kayagg Hocam karar verdiniz mi? Ben de Cloud 2 Core Wireless almayı düşünüyorum karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…