M M4RE Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:39 #1 Aklımda Cloud 2 Core Wireless var, biraz araştırdım. Alınabilecek mantıklı bir kulaklığa benziyor. Sizce alınır mı? Ya da Cloud 3 Wireless'ı da gördüm, o da iyi gibi. Sizce hangisi?
Aklımda Cloud 2 Core Wireless var, biraz araştırdım. Alınabilecek mantıklı bir kulaklığa benziyor. Sizce alınır mı? Ya da Cloud 3 Wireless'ı da gördüm, o da iyi gibi. Sizce hangisi?
Shinsoo Decipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.783 Çözümler 9 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:48 #2 Cloud 3 Wireless çok daha mantıklı. Cloud 2 Core Wireless kullandım mikrofonu ve ses kalitesi açısından berbattı.
Cloud 3 Wireless çok daha mantıklı. Cloud 2 Core Wireless kullandım mikrofonu ve ses kalitesi açısından berbattı.
M M4RE Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:30 #3 Shinsoo dedi: Cloud 3 Wireless çok daha mantıklı. Cloud 2 Core Wireless kullandım mikrofonu ve ses kalitesi açısından berbattı. Genişletmek için tıkla... Peki Cloud 3 Wireless ve Cloud 3 s Wireless arasında bir fark var mı orada hangisini tercih etmeliyim.
Shinsoo dedi: Cloud 3 Wireless çok daha mantıklı. Cloud 2 Core Wireless kullandım mikrofonu ve ses kalitesi açısından berbattı. Genişletmek için tıkla... Peki Cloud 3 Wireless ve Cloud 3 s Wireless arasında bir fark var mı orada hangisini tercih etmeliyim.