Maqp0 Femtopat Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, HyperX Cloud 2 Core Wireless kullanıyorum. Driverdan ayarları nasıl yapmalıyım? Sadece PUBG oynuyorum.
Arkadaşlar merhaba, HyperX Cloud 2 Core Wireless kullanıyorum. Driverdan ayarları nasıl yapmalıyım? Sadece PUBG oynuyorum.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.613 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 7 Eylül 2025 #2 Maqp0 dedi: Arkadaşlar merhaba, HyperX Cloud 2 Core Wireless kullanıyorum. Driverdan ayarları nasıl yapmalıyım? Sadece PUBG oynuyorum. Eki Görüntüle 2570806 Genişletmek için tıkla... Saf hali yeterli, böyle kullan.
Maqp0 dedi: Arkadaşlar merhaba, HyperX Cloud 2 Core Wireless kullanıyorum. Driverdan ayarları nasıl yapmalıyım? Sadece PUBG oynuyorum. Eki Görüntüle 2570806 Genişletmek için tıkla... Saf hali yeterli, böyle kullan.
O olezya Femtopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #3 Maqp0 dedi: Arkadaşlar merhaba, HyperX Cloud 2 Core Wireless kullanıyorum. Driverdan ayarları nasıl yapmalıyım? Sadece PUBG oynuyorum. Eki Görüntüle 2570806 Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musunuz şarj, ses, mikrofon kalitesi olarak? Kablo uzunluğu nedir biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 14:10
Maqp0 dedi: Arkadaşlar merhaba, HyperX Cloud 2 Core Wireless kullanıyorum. Driverdan ayarları nasıl yapmalıyım? Sadece PUBG oynuyorum. Eki Görüntüle 2570806 Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musunuz şarj, ses, mikrofon kalitesi olarak? Kablo uzunluğu nedir biliyor musunuz?
Maqp0 Femtopat Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:50 #4 olezya dedi: Hocam memnun musunuz şarj ses mikrofon kalitesi olarak? Kablo uzunluğu nedir biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz geç oldu ama her şeyiyle memnunum, sadece ergonomisini beğenmedim. Uzun sürelere çıkamıyorum, kulağım ağrıyor. Kablo uzunluğu bayağı bir kısa şarj ederken kasanın üstüne koyuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 14:09
olezya dedi: Hocam memnun musunuz şarj ses mikrofon kalitesi olarak? Kablo uzunluğu nedir biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz geç oldu ama her şeyiyle memnunum, sadece ergonomisini beğenmedim. Uzun sürelere çıkamıyorum, kulağım ağrıyor. Kablo uzunluğu bayağı bir kısa şarj ederken kasanın üstüne koyuyorum.