Bu kulaklık nasıldır? Call of Duty vb oyunlar da oynuyorum hikayeli oyunlar ağırlıkta ama. Gecikme tarzı bir şey olur mu ve kulaklığın genel kalitesi nasıldır? Mikrofon özellikle önemli.
Ne önerirsiniz hocam? 5000 TL'ye çıkmam çok zor. 4k'yı aşmak istemiyorum.Mikrofonu berbat denecek kadar kötü. Gecikme konusunda çok başarılı, malzeme kalitesi de güzel. 4.000 TL civarına bulduysanız o fiyatı kesinlikle hak etmiyor onu söyleyeyim. Eğer 5.000 TL'ye kadar çıkabilirseniz Cloud 3 Wireless tercih etmeni öneririm.
Cloud 2 Core Wireless yanılmıyorsam aralık ayında mediamarkt'ta 2400 TL civarına satılmıştı. O zaman satın aldım denedim fakat gram memnun kalmadım hemen iade oluşturdum. Denediğim kadarıyla her ne kadar eski bir kulaklık olsa da Corsair Void Elite Wireless, Core 2 Wireless'ten çok daha iyi. Eğer bu fiyata bulabilirseniz Razer Barracuda X 2022'de bakılabilir. Ekstra olarak https://www.akakce.com/kulaklik/en-...blosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,346711652.html indirime girmiş istiyorsan göz at. HS55 Wireless olan modelini kardeşim kullanıyor çok memnun.Ne önerirsiniz hocam? 5000 TL'ye çıkmam çok zor. 4k'yı aşmak istemiyorum.
HS55 için pek iyi yorumlar yok gibiydi hocam. Diğer önerdikleriniz bütçemi aşıyor. HS55 alabilirim belki ama bunu tak çalıştır kullanabilir miyim? Driver falan kurmam gerekiyor mu?Cloud 2 Core Wireless yanılmıyorsam aralık ayında mediamarkt'ta 2400 TL civarına satılmıştı. O zaman satın aldım denedim fakat gram memnun kalmadım hemen iade oluşturdum. Denediğim kadarıyla her ne kadar eski bir kulaklık olsa da Corsair Void Elite Wireless, Core 2 Wireless'ten çok daha iyi. Eğer bu fiyata bulabilirseniz Razer Barracuda X 2022'de bakılabilir. Ekstra olarak https://www.akakce.com/kulaklik/en-...blosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,346711652.html indirime girmiş istiyorsan göz at. HS55 Wireless olan modelini kardeşim kullanıyor çok memnun.
Hocam mikrofonun o kadar kötü olduğuna emin misiniz? Youtube'da araştırdım Cloud'u ama adam deniyor gelen ses aşırı kötü gelmedi bana. Rampage'in zamanında 300 Tl'ye aldığım kulaklığını kullanıyorum onda bile pek sorunum yok Cloud 2 ne kadar kötü olabilir ki?Cloud 2 Core Wireless yanılmıyorsam aralık ayında mediamarkt'ta 2400 TL civarına satılmıştı. O zaman satın aldım denedim fakat gram memnun kalmadım hemen iade oluşturdum. Denediğim kadarıyla her ne kadar eski bir kulaklık olsa da Corsair Void Elite Wireless, Core 2 Wireless'ten çok daha iyi. Eğer bu fiyata bulabilirseniz Razer Barracuda X 2022'de bakılabilir. Ekstra olarak https://www.akakce.com/kulaklik/en-...blosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,346711652.html indirime girmiş istiyorsan göz at. HS55 Wireless olan modelini kardeşim kullanıyor çok memnun.
HS55 için pek iyi yorumlar yok gibiydi hocam. Diğer önerdikleriniz bütçemi aşıyor. HS55 alabilirim belki ama bunu tak çalıştır kullanabilir miyim? Driver falan kurmam gerekiyor mu?
Hocam mikrofonun o kadar kötü olduğuna emin misiniz? YouTube'da araştırdım Cloud'u ama adam deniyor gelen ses aşırı kötü gelmedi bana. Rampage'in zamanında 300 TL'ye aldığım kulaklığını kullanıyorum onda bile pek sorunum yok Cloud 2 ne kadar kötü olabilir ki?
Bu sizin önerdiğiniz Corsair kulaklığa gelen yorumlar pek iyi değil gibiydi ondan emin olamadım. Bir de diyelim ki Corsair'ın bu modelini aldım taktığım gibi kullanabilecek miyim? Yazılım falan yüklemem gerekiyor mu? Bir de kullandığım kasa Corsair Carbide CHAMP/SPEC-04 diye bir kasa bunun alt tarafında kalan usb slotuna takacağım sorun olur mu uyumlu mudur yani?Ne beklediğinize göre değişir hocam. Ben BlackShark V2 Pro kullanıyordum onu satıp Cloud 2 Core modeline geçmiştim fakat ses bana inanılmaz berbat gelmişti keza Discord'da konuştuğum arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyordu. Kasım indirimlerinde 2.199 TL'ye almıştım hatta forumda paylaşmıştım benimle birlikte birkaç kişi daha almıştı onlar da mikrofon kalitesini hiç beğenmemişlerdi. Genel hatlarıyla Cloud 2 ile aynı özelliklere sahipler sadece malzeme kalitesi ve mikrofonu düz Cloud 2'ye göre kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.