Kenneth Centipat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 16 Aralık 2023 #1 Deri ped almayı düşünüyordum ama yorumlar kötü orijinalinin yerini tutmayacak gibi. Deri kısma zarar gelmeyecek şekilde nasıl temizlenir? Su ve sabunla yıkasam deride soyulma olur mu?
Deri ped almayı düşünüyordum ama yorumlar kötü orijinalinin yerini tutmayacak gibi. Deri kısma zarar gelmeyecek şekilde nasıl temizlenir? Su ve sabunla yıkasam deride soyulma olur mu?
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #2 Su kullanma, su oranı fazla olmayan ıslak bir mendille temizle. Temizledikten sonra kurula.
Kenneth Centipat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 16 Aralık 2023 #3 Commodore 64 dedi: Su kullanma, su oranı fazla olmayan ıslak bir mendille temizle. Temizledikten sonra kurula. Genişletmek için tıkla... Hocam önceki kulaklığımda ıslak mendil kullanmıştım pedleri soyulmaya başlamıştı. Dalin gibi bir sabunla bez kullansam sorun olur mu?
Commodore 64 dedi: Su kullanma, su oranı fazla olmayan ıslak bir mendille temizle. Temizledikten sonra kurula. Genişletmek için tıkla... Hocam önceki kulaklığımda ıslak mendil kullanmıştım pedleri soyulmaya başlamıştı. Dalin gibi bir sabunla bez kullansam sorun olur mu?