kaboom295 Kilopat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 824 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 Kulaklık bugün elime ulaştı fakat dip ses geliyor. Driver falan mı kurmam gerekli yoksa ses kartı mı arızalı? @enonertetanem @TÇB Son düzenleme: 11 Ocak 2021
Kulaklık bugün elime ulaştı fakat dip ses geliyor. Driver falan mı kurmam gerekli yoksa ses kartı mı arızalı? @enonertetanem @TÇB
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Ocak 2021 #2 Telefonda deneyebilir misin? Bu videoya bakın ayrıca; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Telefonda deneyebilir misin? Bu videoya bakın ayrıca; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kaboom295 Kilopat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 824 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 TÇB dedi: Telefonda deneyebilir misin? Bu videoya bakın ayrıca; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Telefonda denedim dip ses yok.
TÇB dedi: Telefonda deneyebilir misin? Bu videoya bakın ayrıca; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Telefonda denedim dip ses yok.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Ocak 2021 #4 kaboom295 dedi: Telefonda denedim dip ses yok. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun bilgisayarda veya kulaklığın ses kartında gözüküyor. Ses kartını çıkartıp taktın değil mi?
kaboom295 dedi: Telefonda denedim dip ses yok. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun bilgisayarda veya kulaklığın ses kartında gözüküyor. Ses kartını çıkartıp taktın değil mi?
kaboom295 Kilopat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 824 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #5 TÇB dedi: O zaman sorun bilgisayarda veya kulaklığın ses kartında gözüküyor. Ses kartını çıkartıp taktın değil mi? Genişletmek için tıkla... Çıkartıp taktım evet. Attığın video mikrofon dip sesi ile ilgili.
TÇB dedi: O zaman sorun bilgisayarda veya kulaklığın ses kartında gözüküyor. Ses kartını çıkartıp taktın değil mi? Genişletmek için tıkla... Çıkartıp taktım evet. Attığın video mikrofon dip sesi ile ilgili.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Ocak 2021 #6 kaboom295 dedi: Çıkartıp taktım evet. Attığın video mikrofon dip sesi ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Kulaklıktan mı geliyor dip ses? Ses kartın çıkartıp öyle dener misin PC'de?
kaboom295 dedi: Çıkartıp taktım evet. Attığın video mikrofon dip sesi ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Kulaklıktan mı geliyor dip ses? Ses kartın çıkartıp öyle dener misin PC'de?
kaboom295 Kilopat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 824 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #7 TÇB dedi: Kulaklıktan mı geliyor dip ses? Ses kartın çıkartıp öyle dener misin PC'de? Genişletmek için tıkla... Ses kartı olmadan jag ile bağladığımda görmedi PC. Şimdi de laptopta denedim onda da dip ses var sanırım ses kartından.
TÇB dedi: Kulaklıktan mı geliyor dip ses? Ses kartın çıkartıp öyle dener misin PC'de? Genişletmek için tıkla... Ses kartı olmadan jag ile bağladığımda görmedi PC. Şimdi de laptopta denedim onda da dip ses var sanırım ses kartından.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Ocak 2021 #8 Buradan Firmware güncelleyin. High Quality Gaming Gear HyperX is a brand committed to making sure every gamer feels they are included. No matter who you are, or what you play, WE'RE ALL GAMERS. www.hyperxgaming.com
Buradan Firmware güncelleyin. High Quality Gaming Gear HyperX is a brand committed to making sure every gamer feels they are included. No matter who you are, or what you play, WE'RE ALL GAMERS. www.hyperxgaming.com
kaboom295 Kilopat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 824 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #9 TÇB dedi: Buradan Firmware güncelleyin. High Quality Gaming Gear HyperX is a brand committed to making sure every gamer feels they are included. No matter who you are, or what you play, WE'RE ALL GAMERS. www.hyperxgaming.com Genişletmek için tıkla... Download firmware'a tıkladığımda bir şey indirmiyor.
TÇB dedi: Buradan Firmware güncelleyin. High Quality Gaming Gear HyperX is a brand committed to making sure every gamer feels they are included. No matter who you are, or what you play, WE'RE ALL GAMERS. www.hyperxgaming.com Genişletmek için tıkla... Download firmware'a tıkladığımda bir şey indirmiyor.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Ocak 2021 #10 kaboom295 dedi: Download firmware'a tıkladığımda bir şey indirmiyor. Genişletmek için tıkla... Bende indi. Yanlış bir şeye mi bastınız?
kaboom295 dedi: Download firmware'a tıkladığımda bir şey indirmiyor. Genişletmek için tıkla... Bende indi. Yanlış bir şeye mi bastınız?