F fatih özsoy Centipat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #1 Merhabalar. 3 gün önce Cloud 2 aldım ve yanlışlıkla driverını hatalı kurdum, sonra düzelttim. Kulaklığın sesini 72'den üste çekince bir video açıyorum ve hemen kapatıyorum, arkada dip ses oluyor ve 5 sn sonra gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2022
Merhabalar. 3 gün önce Cloud 2 aldım ve yanlışlıkla driverını hatalı kurdum, sonra düzelttim. Kulaklığın sesini 72'den üste çekince bir video açıyorum ve hemen kapatıyorum, arkada dip ses oluyor ve 5 sn sonra gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
WildCharm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 2 Nisan 2022 #2 Başka konularda 70'in üstünde dip ses duyulduğunu görmüştüm Cloud 2 için. Artı 0 Eksi
KS KS F fatih özsoy Centipat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #3 WildCharm dedi: Başka konularda 70'in üstünde dip ses duyulduğunu görmüştüm Cloud 2 için. Genişletmek için tıkla... evet ama o forumlarda çözümü bulamadım ondan tekrardan açtım. Artı 0 Eksi
WildCharm dedi: Başka konularda 70'in üstünde dip ses duyulduğunu görmüştüm Cloud 2 için. Genişletmek için tıkla... evet ama o forumlarda çözümü bulamadım ondan tekrardan açtım.
WildCharm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 2 Nisan 2022 #4 fatih özsoy dedi: Evet ama o forumlarda çözümü bulamadım ondan tekrardan açtım. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam çözümü yok zaten. Artı 0 Eksi
fatih özsoy dedi: Evet ama o forumlarda çözümü bulamadım ondan tekrardan açtım. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam çözümü yok zaten.