boffie Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #1 Merhaba, HyperX Cloud 2 kulaklığa sahibim ürünün ne driverı ne de Firmware yazılımı var. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2024
Merhaba, HyperX Cloud 2 kulaklığa sahibim ürünün ne driverı ne de Firmware yazılımı var. Ne yapabilirim?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 28 Mart 2024 #2 boffie dedi: Merhaba, HyperX Cloud 2 kulaklığa sahibim ürünün ne driverı ne de Firmware yazılımı var. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İndiremezsin çünkü yok.
boffie dedi: Merhaba, HyperX Cloud 2 kulaklığa sahibim ürünün ne driverı ne de Firmware yazılımı var. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İndiremezsin çünkü yok.
boffie Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #3 pawEn dedi: İndiremezsin çünkü yok. Genişletmek için tıkla... Firmware yazılımı mevcuttu şu anda bulamıyorum.
pawEn dedi: İndiremezsin çünkü yok. Genişletmek için tıkla... Firmware yazılımı mevcuttu şu anda bulamıyorum.
siento Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 391 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #4 boffie dedi: Firmware yazılımı mevcuttu şu anda bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam buldunuz mu? Bulduysanız atar mısınız?
boffie dedi: Firmware yazılımı mevcuttu şu anda bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam buldunuz mu? Bulduysanız atar mısınız?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 26 Haziran 2024 #5 boffie dedi: Firmware yazılımı mevcuttu şu anda bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Driver'ı yokta firmware'den min değilim.
boffie dedi: Firmware yazılımı mevcuttu şu anda bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Driver'ı yokta firmware'den min değilim.
siento Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 391 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #6 pawEn dedi: Driver'ı yokta firmware'den min değilim. Genişletmek için tıkla... Firmware linkini buldum hocam da yapsam mı yapmasam mı kararsızım biraz. Sizinki HP modeli mi Kingston modeli mi?
pawEn dedi: Driver'ı yokta firmware'den min değilim. Genişletmek için tıkla... Firmware linkini buldum hocam da yapsam mı yapmasam mı kararsızım biraz. Sizinki HP modeli mi Kingston modeli mi?