Talip Akdoğan Decapat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 58 13 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar selam, Cloud 2 almayı düşünüyorum. En uygun ve en alınabilecek zaman ne zaman düşer mi fiyatı sizce?
Arkadaşlar selam, Cloud 2 almayı düşünüyorum. En uygun ve en alınabilecek zaman ne zaman düşer mi fiyatı sizce?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 13 Ocak 2021 #2 İndirimleri bekleyin.
WizardTR Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 702 Çözümler 1 13 Ocak 2021 #3 Talip Akdoğan dedi: Arkadaşlar selam, Cloud 2 almayı düşünüyorum. En uygun ve en alınabilecek zaman ne zaman düşer mi fiyatı sizce? Genişletmek için tıkla... Sömestr indirimde belki düşer.Bende alcam bekliyom tabi fiyatları yükseltip indirip demezlerse.
Talip Akdoğan dedi: Arkadaşlar selam, Cloud 2 almayı düşünüyorum. En uygun ve en alınabilecek zaman ne zaman düşer mi fiyatı sizce? Genişletmek için tıkla... Sömestr indirimde belki düşer.Bende alcam bekliyom tabi fiyatları yükseltip indirip demezlerse.