melihkesen Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 Sahibinden'de 2. el, sıfır ayarında, ses kartı, kulaklık, mikrofon içinde, kutulu var. Alınır mı? Ne dersiniz?
Sahibinden'de 2. el, sıfır ayarında, ses kartı, kulaklık, mikrofon içinde, kutulu var. Alınır mı? Ne dersiniz?
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #2 Pedlerinde sıkıntı yoksa ve hijyen açısından güveniyorsanız alabilirsiniz.
melihkesen Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #3 Tatibaskan dedi: Pedlerinde sıkıntı yoksa ve hijyen açısından güveniyorsanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tatibaskan dedi: Pedlerinde sıkıntı yoksa ve hijyen açısından güveniyorsanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pedleri yıkarım sorun olur mu önceki kulaklığımın pedlerini yıkadım ama kulaklığa tutulmadı bunda da olur mu?
Tatibaskan dedi: Pedlerinde sıkıntı yoksa ve hijyen açısından güveniyorsanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tatibaskan dedi: Pedlerinde sıkıntı yoksa ve hijyen açısından güveniyorsanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pedleri yıkarım sorun olur mu önceki kulaklığımın pedlerini yıkadım ama kulaklığa tutulmadı bunda da olur mu?
xPigeons Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 315 Çözümler 3 29 Ekim 2022 #4 melihkesen dedi: Pedleri yıkarım sorun olur mu önceki kulaklığımın pedlerini yıkadım ama kulaklığa tutulmadı bunda da olur mu? Genişletmek için tıkla... Yıkamak yerine silmeniz bir bezle bence daha sağlıklı.
melihkesen dedi: Pedleri yıkarım sorun olur mu önceki kulaklığımın pedlerini yıkadım ama kulaklığa tutulmadı bunda da olur mu? Genişletmek için tıkla... Yıkamak yerine silmeniz bir bezle bence daha sağlıklı.
hasaxn Centipat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #5 sağlık açısından önermem onun yerine gidin 0 ped alın uyguna
ankara ronaldo Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1.154 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #6 Pedleri sabunlu su ile yıkarsanız hijyen açısından sorun kalmaz fakat pedler zarar görebilir. Kolonya gibi sıvılarla silerseniz de sadece dış yüzeyi temiz olur eski kullanıcının teri pedlerin içine sindiyse hala orada kalır.
Pedleri sabunlu su ile yıkarsanız hijyen açısından sorun kalmaz fakat pedler zarar görebilir. Kolonya gibi sıvılarla silerseniz de sadece dış yüzeyi temiz olur eski kullanıcının teri pedlerin içine sindiyse hala orada kalır.