HyperX Cloud 2 hala alınır mı?

aggressive

Hectopat
Şu an fiyatı 1300 dolaylarında bu segmentte başka önerebileceğiniz kulaklık var mı yoksa bu en mantıklısı mıdır?

Hala öneren ve alan var o yüzden özelliklerini filan araştırdıysan ve güveniyorsan alınabilir.

Hala öneren ve alan var o yüzden özelliklerini filan araştırdıysan ve güveniyorsan alınabilir.
Araştırdım, o fiyat bandında SS nova 1 var dikkatimi çeken, bunlardan daha ucuz Razer blackshark v2x var ama bu daha çok aklıma yattı

Ben alıp kullandım ve ses kalitesi çok iyi ancak kulak pedlerinin derileri ve de kulaklığın üst iç tarafındaki derisi bende soyuldu ve küçük siyah parçalar dökülüyor.
Bu sana göre sorun değilse al.

Mikrofonu güzel değil. Bunun bilincinde olmalısınız.
Bunu göze almıştım ama önerebileceğiniz başka kulaklık varsa araştırabilirim

Kulaklığa iyi bakarım genelde ve sıcak havalarda pek oyun oynayan biri değilim oynarsam da akşam oynuyorum, kumaş pedlerini takarım duruma göre

Kulaklığı rekabetçi oyunlarda kullanacağım, müzik performansı vasat olsa da olur.

Ben şahsen Cloud Alpha satın aldım telefona bağlıyorum hem de bilgisayar içinde kullanıyorum eğer ses kartın yeterliyse Alpha almanı öneririm Cloud 2 günümüz şartlarında hala çok iyi bir kulaklıktır ve çoğu FPS profesyonel oyuncular bu kulaklıkları tercih ediyor.

güncelleme: Zamanında alphayla cloud 2 nin arasında az bir fark vardı şuanda devasa bir fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…