HyperX Cloud 2 hala alınır mı?

O kulaklığa baktım aslında ama ses kartımın yeterli olup olmadığını bilemediğimden o topa girmek istemedim açıkçası

Hocam boş ver mikrofonu vs. Twitch'de yayın açmayacaksınya neticede karşı taraf seni net bir şekilde anlayabilecek sonuçta. Sen kasacağın sese bak. Cloud2'de bunu fazlasıyla karşılayacaktır al geç düşünme

Bütçe artarsa Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Artmazsa Razer Blackshark V2 X Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bakılabilir. X modeli daha düşük bir kulaklık sanırım Cloud II ye göre.

Pro'yu fazlasıyla istiyorum ama o kadar arttıramıyorum bütçemi maalesef

V2 X' in mikrofonu Cloud 2'den daha iyi ama sırf bunun için ses performansından feragat etmek istemiyorum, önerileriniz için teşekkürler yine de

Öyle yapacağım sanırım, teşekkürler

SS nova 1 in yeni incelemesi yapıldı PCHocası kanalında bence bir değerlendirin.

Şu an fiyatı 1300 dolaylarında bu segmentte başka önerebileceğiniz kulaklık var mı yoksa bu en mantıklısı mıdır?
Ses kasma konusunda çok iyi. Ayrıca 1-2 sene kullandım. Hiçbir soyulma olmadı temiz kullandığım için. Satmıştım bir ara. Sonra pc toplayınca tekrar Hyperx Cloud II aldım. Aşırı iyi bir kulaklık.

Şu an fiyatı 1300 dolaylarında bu segmentte başka önerebileceğiniz kulaklık var mı yoksa bu en mantıklısı mıdır?
2-3 sene kullanıp daha çok ihtiyacı olan kardeşime vermiştim. Güzel kulaklık. Çoğu kulaklık gibi bunda da deri pedin soyulma sorunu var. Şu an Logitech G Pro X kullanıyorum onda da deri ped soyuldu bu yüzden kumaş pedi taktım kullanmaya devam ediyorum. İkisinin arasında hangisi dersen ses olarak aralarında fark yok denecek kadar az. Sadece Logitech'in yazılım desteği var, mikrofonu da yazılımla ayarlanıyor. Ses yüksekliği olarak Cloud 2 daha önde. Müzik vs ikisi de iyi. Cloud 2 halen o fiyatı hak ediyor.

Bu arada tavsiyem; aldıktan sonra ekolayzer ayarları yapın. Yapabileceğiniz bir program arıyorsanız Equalizer APO öneririm, mikrofonu da ayarlayabiliyorsunuz. Bassları arttırınca kulaklık titriyordu, gücü vardı yani. Logitech'te maalesef o güç yok.

SS nova 1 in yeni incelemesi yapıldı PCHocası kanalında bence bir değerlendirin.
İzledim hocam o videoyu güzel bir kulaklık, iki arada bir deredeyim

Çok teşekkür ederim hocam, alırsam bunu aklımda tutacağım

Ses kasma konusunda çok iyi. Ayrıca 1-2 sene kullandım. Hiçbir soyulma olmadı temiz kullandığım için. Satmıştım bir ara. Sonra pc toplayınca tekrar Hyperx Cloud II aldım. Aşırı iyi bir kulaklık.
Ses kasmasının bu kadar iyi olması beni büyüleyen şey zaten, mağazada da denemiştim konforu da güzeldi, teşekkürler yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…