HyperX Cloud 2 iade edilmeli mi?

jolotto

Hectopat
İnternet kafede falan kullanirken acayip sevdigim ve tam oturan bir kulaklık oldugu icin 2 bine dustugunu gorunce satin aldim. sizce iade mi etmeliyim baska oneriniz var midir? Razer BlackShark'da 7.1 yok deniyor HyperX'de dip ses denen bir şey varmis.

Onun yerine Razer Battle bundle diye bir şey varmis gayet ucuz gozuktu yeni sistem topladigim icin ama bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse ve mouse padin yoksa kesinlikle almalısın. Sadece mousenin fiyatı 2 bin TL'ye yakın. Hatta mouse ve padin varsa fazladan bundan al yedekte dursun.

HyperX kullanıyorum bende 2 bine aldım çok övdüler diye ama bence başka kulaklık al paranla oyun al malum Steam'de zam söylentisi var.

Blackshark V2X'te 7.1 var.

HyperX kullanıyorum bende 2 bine aldım çok övdüler diye ama bence başka kulaklık al paranla oyun al malum Steam'de zam söylentisi var.
Ne zman almistiniz ben de almayi dusunuyorum Kingston modelimi. Kulaklik ic plastiginde Kingston mu yoksa Hp mi yaziyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…