HyperX Cloud 2 için ses kartı önerisi

Bütçe
600

xiquse

Hectopat
Daha fazla  
HyperX Cloud 2 için ses kartı arıyorum. Ne almalıyım? F/P ürünü olan dip ses falan yapmayacak bir şey.

Bu bütçede USB girişli bir ses kartı bulmanız imkansıza yakın bir şey. Cloud 2'nin ses kartının neyinden memnun değilsiniz ki?

Bu bütçede USB girişli bir ses kartı bulmanız imkansıza yakın bir şey. Cloud 2'nin ses kartının neyinden memnun değilsiniz ki?

7.1'i açınca hışırtı sesi geliyor ve kulaklıkta dip ses var.

7.1'i açınca hışırtı sesi geliyor ve kulaklıkta dip ses var.

Yapabileceğiniz en iyi şey garantiye göndermek olur. Bu bütçede USB girişli ses kartı bulamadım ki bulsam da işe yarar mı muamma.

Yapabileceğiniz en iyi şey garantiye göndermek olur. Bu bütçede USB girişli ses kartı bulamadım ki bulsam da işe yarar mı muamma.

Garantiye göndersem ne değişir ki.

İade şeyi başlattım ama iade etmeli miyim sence.

Son düzenleme:
Garantiye göndersem ne değişir ki.

İade şeyi başlattım ama iade etmeli miyim sence.

Garantiye gönderseniz yeni modelle değiştirirler dip ses sorunu garantiye giriyor. İade ise sizin memnuniyetinize kalmış. Eğer ki iade edecekseniz Cloud 2'nin parası ile ses kartının parasını birleştirip daha iyi modeller tercih edebilirsiniz.

Ne alabilirim mesela.

Ya da garantiye vermek mi mantıklı yoksa iade mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…