EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2022 #11 xiquse dedi: İade şeyi başlattım ama iade etmeli miyim sence. Genişletmek için tıkla... Kulaklık bir hijyen ürünü olduğu için kulaklığın kutusunu açıp kullandıysanız iade edemezsiniz.
xiquse dedi: İade şeyi başlattım ama iade etmeli miyim sence. Genişletmek için tıkla... Kulaklık bir hijyen ürünü olduğu için kulaklığın kutusunu açıp kullandıysanız iade edemezsiniz.
xiquse Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #12 EnsarT57 dedi: Kulaklık bir hijyen ürünü olduğu için. Kulaklığın kutusunu açıp kullandıysanız iade edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... İade kabul edildi. Amazon iade konusunda şey yapmıyor fazla.
EnsarT57 dedi: Kulaklık bir hijyen ürünü olduğu için. Kulaklığın kutusunu açıp kullandıysanız iade edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... İade kabul edildi. Amazon iade konusunda şey yapmıyor fazla.
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2022 #13 xiquse dedi: İade kabul edildi. Genişletmek için tıkla... Garip sizin adınıza sevindim.
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 23 Temmuz 2022 #14 @xiquse Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu modele bakabilirsiniz.
@xiquse Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu modele bakabilirsiniz.
xiquse Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #15 botstepz dedi: @xiquse Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu modele bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aklımda bu var zaten buna geçeceğim gibi gözüküyor.
botstepz dedi: @xiquse Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu modele bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aklımda bu var zaten buna geçeceğim gibi gözüküyor.
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2022 #16 botstepz dedi: @xiquse Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu modele bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu çok kaliteli bir kulaklık.
botstepz dedi: @xiquse Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu modele bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu çok kaliteli bir kulaklık.
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 24 Temmuz 2022 #17 EnsarT57 dedi: Mikrofonu çok kaliteli bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Aynen bir alt modelini kullanıyorum ve bayağı kaliteli. Zaten 15 dolarlık EQ yazılımı da bedavaya gelince mükemmel oluyor.
EnsarT57 dedi: Mikrofonu çok kaliteli bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Aynen bir alt modelini kullanıyorum ve bayağı kaliteli. Zaten 15 dolarlık EQ yazılımı da bedavaya gelince mükemmel oluyor.