E emirhaNz1 Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Selam arkadaşlar, 2-3 gün önce Amazon'dan HyperX Cloud 2 sipariş verdim 2765 TL'ye. Sorum şu; galiba araştırdığım da anakart önemliymiş herhalde ses kartı için. Gigabyte B450M S2H anakartim HyperX Cloud 2 için uygun mudur?
Selam arkadaşlar, 2-3 gün önce Amazon'dan HyperX Cloud 2 sipariş verdim 2765 TL'ye. Sorum şu; galiba araştırdığım da anakart önemliymiş herhalde ses kartı için. Gigabyte B450M S2H anakartim HyperX Cloud 2 için uygun mudur?
L little_princess Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 25 Temmuz 2023 #2 Görünüşe göre Cloud 2'nin kendi ses kartı var. Anakartınızdan bağımsız olarak iyi ses vermesi gerekiyor.
Görünüşe göre Cloud 2'nin kendi ses kartı var. Anakartınızdan bağımsız olarak iyi ses vermesi gerekiyor.
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.075 Çözümler 36 Yer Adana 25 Temmuz 2023 #3 little_princess dedi: Görünüşe göre Cloud 2'nin kendi ses kartı var. Anakartınızdan bağımsız olarak iyi ses vermesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Çözüm'dür. Kesinlikle doğru.
little_princess dedi: Görünüşe göre Cloud 2'nin kendi ses kartı var. Anakartınızdan bağımsız olarak iyi ses vermesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Çözüm'dür. Kesinlikle doğru.
wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 25 Temmuz 2023 #4 little_princess dedi: Görünüşe göre Cloud 2'nin kendi ses kartı var. Anakartınızdan bağımsız olarak iyi ses vermesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Logitech G733 alacağım anakartım Aorus B450 Pro arkadaşın dediği gibi bir sorun yaşamam mı yoksa sizin dediğiniz gibi bağımsız mı?
little_princess dedi: Görünüşe göre Cloud 2'nin kendi ses kartı var. Anakartınızdan bağımsız olarak iyi ses vermesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Logitech G733 alacağım anakartım Aorus B450 Pro arkadaşın dediği gibi bir sorun yaşamam mı yoksa sizin dediğiniz gibi bağımsız mı?
L little_princess Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 25 Temmuz 2023 #5 wrâithx dedi: Hocam bende Logitech G733 alacağım anakartım Aorus B450 Pro arkadaşın dediği gibi bir sorun yaşamam mı yoksa sizin dediğiniz gibi bağımsız mı? Genişletmek için tıkla... İyice baktım da, G733'te dahili ses kartı bulunmuyor. Anakartınızdaki ses kartı ne kadar iyi verirse o kadar randıman alırsınız.
wrâithx dedi: Hocam bende Logitech G733 alacağım anakartım Aorus B450 Pro arkadaşın dediği gibi bir sorun yaşamam mı yoksa sizin dediğiniz gibi bağımsız mı? Genişletmek için tıkla... İyice baktım da, G733'te dahili ses kartı bulunmuyor. Anakartınızdaki ses kartı ne kadar iyi verirse o kadar randıman alırsınız.
wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 25 Temmuz 2023 #6 little_princess dedi: İyice baktım da, G733'te dahili ses kartı bulunmuyor. Anakartınızdaki ses kartı ne kadar iyi verirse o kadar randıman alırsınız. Genişletmek için tıkla... Sitesinde bu model ses kartı kullanmışlar sizce iyi mi? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-07-25 203843.png 3,9 KB · Görüntüleme: 33
little_princess dedi: İyice baktım da, G733'te dahili ses kartı bulunmuyor. Anakartınızdaki ses kartı ne kadar iyi verirse o kadar randıman alırsınız. Genişletmek için tıkla... Sitesinde bu model ses kartı kullanmışlar sizce iyi mi?
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.075 Çözümler 36 Yer Adana 25 Temmuz 2023 #7 wrâithx dedi: Sitesinde bu model ses kartı kullanmışlar sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Kime göre? Senin duyabilme, alışkanlıkların, en iyi deneyimlediğin Ses'e göre bu değişir. Zaten anakarta entegre bu değiştiremezsin. Beğenmez ise Ses kartı önerisi diye konu açabilirsin denedikten sonra.
wrâithx dedi: Sitesinde bu model ses kartı kullanmışlar sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Kime göre? Senin duyabilme, alışkanlıkların, en iyi deneyimlediğin Ses'e göre bu değişir. Zaten anakarta entegre bu değiştiremezsin. Beğenmez ise Ses kartı önerisi diye konu açabilirsin denedikten sonra.
wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 25 Temmuz 2023 #8 canysf dedi: Kime göre? Senin duyabilme, alışkanlıkların, en iyi deneyimlediğin Ses'e göre bu değişir. Zaten anakarta entegre bu değiştiremezsin. Beğenmez ise Ses kartı önerisi diye konu açabilirsin denedikten sonra. Genişletmek için tıkla... Ses kartı gibi vs uğraşmak istemiyorum, adamların anakart üzerindeki kullandıkları ses kartını soruyorum genel olarak iyi mi diye
canysf dedi: Kime göre? Senin duyabilme, alışkanlıkların, en iyi deneyimlediğin Ses'e göre bu değişir. Zaten anakarta entegre bu değiştiremezsin. Beğenmez ise Ses kartı önerisi diye konu açabilirsin denedikten sonra. Genişletmek için tıkla... Ses kartı gibi vs uğraşmak istemiyorum, adamların anakart üzerindeki kullandıkları ses kartını soruyorum genel olarak iyi mi diye