R Roar Decapat Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 50 1 Nisan 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, bu iki kulaklık arasındaki farklar nedir? Arasındakı fark neredeyse 200 TL falan.
Merhaba arkadaşlar, bu iki kulaklık arasındaki farklar nedir? Arasındakı fark neredeyse 200 TL falan.
P pastorblue Kilopat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 19 1 Nisan 2019 #2 Ben sadece 7.1 farkı var, bir de kulaklıktaki hoparlör özellikleri farklı diye biliyorum. Bu arada bende de Cloud 2 var.
Ben sadece 7.1 farkı var, bir de kulaklıktaki hoparlör özellikleri farklı diye biliyorum. Bu arada bende de Cloud 2 var.
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 1 Nisan 2019 #3 Teknoloji mağazalarında test edebilirsiniz. Hoparlör boyu, frekans aralığı, surround sanal 7.1 ses sistem özelliği ve kulaklık tipinin kalitesi(ömür). Özet ile 200TL'ye değer.
Teknoloji mağazalarında test edebilirsiniz. Hoparlör boyu, frekans aralığı, surround sanal 7.1 ses sistem özelliği ve kulaklık tipinin kalitesi(ömür). Özet ile 200TL'ye değer.