HyperX Cloud 2 iyi midir?

Yujiro123

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. HyperX Cloud 2 almaya karar verdim MediaMarkt'da şu an 2200 TL fiyatı var. Kulaklık iyi mi? Genelde FPS oyunları oynuyorum keyifli forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. HyperX Cloud 2 almaya karar verdim MediaMarkt'da şu an 2200 TL fiyatı var. Kulaklık iyi mi? Genelde FPS oyunları oynuyorum keyifli forumlar.
Aktif olarak kullanıyorum, mükemmel bir şey. Ben de CS oyuncusuyum. Önceki kulaklığıma göre muhteşem bir şey. Bazı yerlerde takımımın duymadığını ben duyuyorum. Mikrofon konusunda da gelince, aşırı abartılıyor kötü diye, ama bence gayet normal.

Hayır. C2 kanser etti beni resmen. Yerine Blackshark v2 alabilirsin.

İyi bir araştırma sonucu daha iyi alternatifleri eminim vardır, eski bir kulaklığa göre güncel fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum.
Mağarada yaşayan arkadaşlar kafasını biraz dışarı çıkarırsa söylediklerimi anlayacaklardır.2015 model bir kulaklıktan bahsediyoruz.

Mağarada yaşayan arkadaşlar kafasını biraz dışarı çıkarırsa söylediklerimi anlayacaklardır.2015 model bir kulaklıktan bahsediyoruz.
Katılıyorum. Hyper X Cloud 2 neden mı artık çöptür : Kulaklık eskidi ve üretilmemektedir. Çıkış fiyatını koruduğu için fiyatının hakkını vermemektedir. Firmware yazılımı çöptür. Aklı olan Blackshark v2 gibi daha yeni ve güncellemeyi devamlı alacak bir kulaklık önerirdi dislike atmak yerine.
2. Elde de ciddi değer kaybeder Hyper X c2 çünkü eskisi gibi değildir.
Şahsen cloud 2 kullandım ve 6 ay süre boyunca kulaklarım tacize uğradı. Tizler beynimi deliyordu bass arttırıcı tiz düşürücü kullanıyordum. Kulaklığı 2. Elden satamadım bile en sonunda duvar süsü yaptım kulaklığı. Blacksharka geçtikten sonra dünya varmış dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı