HyperX Cloud 2 Jak Girişi mi USB mi?

Makaleler
4
Daha fazla  
Herkese iyi geceler. HyperX Cloud 2 kulaklığa sahibim. Anakartım Z170A Gaming Pro Carbon. Kulaklığın mikrofonunu kullanmadığım zamanlarda 7.1 sanal Surround kartına takıp USB ile mi bilgisayara bağlamalıyım yoksa direkt anakarta bağlarsam daha kaliteli ses alır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şöyle ki Cloud 2 de ses kartlı mevcut USB ile daha iyi performans alabilirsin 7.1 Surround sistemiyle birlikte.

Şöyle ki Cloud 2 de ses kartlı mevcut USB ile daha iyi performans alabilirsin 7.1 Surround sistemiyle birlikte.

Benim merak ettiğim konu aslında anakartım premium sınıf Z serisi bir anakart olduğu için acaba jak girişi ile daha mı iyi olur diye düşünmüştüm.

Benim merak ettiğim konu aslında anakartım premium sınıf Z serisi bir anakart olduğu için acaba jak girişi ile daha mı iyi olur diye düşünmüştüm.
deneyimleyerek daha iyi kararlar verebilirsiniz deneyerek bulmak en azından akılda soru bıraktırmıyor

Hocam aynı kulaklığı kullanıyorum, yabancı forumlardan araştırmıştım almadan önce. En iyi kaliteyi 3.5mm jak girişiyle alırsınız. Zaten ses kartındaki 7.1 özelliği pek iyi değil.

Ses ayarlarına bakarsanız USB ile bağlayınca en fazla 48000HZ desteklerken 3.5mm ile çok daha yüksek stüdyo kalitesine kadar çıkabiliyor. Tabii mikrofon da kullanacaksanız y ayırıcı almanız lazım.

Hocam bir tane jak çıkışı var kulaklığın. Y ayırıcı alırsam bu tek jak çıkışını ayırıcıya bağlarsam mikrofon da çalışır mı?

Hocam bir tane jak çıkışı var kulaklığın. Y ayırıcı alırsam bu tek jak çıkışını ayırıcıya bağlarsam mikrofon da çalışır mı?
Çalışır hocam ben de öyle yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…