HyperX Cloud 2 jak ile çalıştırma nasıl yapılır?

Yer
İstanbul
Merhaba,

HyperX Cloud II kulaklığa sahibim.

Ses kartı ile birlikte kullanıyorum. USB ile kasamın arkasına takılı şekilde kullanıyorum yani.
Ama nedense Full ses ile müzik dinleyebiliyorum. Yani sesin çok daha fazla çıkması gerekmiyor mu?
Kulaklığımın ses seviyesi neden bu kadar az bilmiyorum.
Bunu kullanan başka bir arkadaşımda olmadığından kıyaslayamıyorum.

Bu yüzden, jakı kasaya takarak denemek istiyorum. Telefona taktım çalışıyor ama kasaya jakı taktığımda çalışmadı kulaklık nedense.

Bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Merhaba, yanlış anlamadıysam ses kartı ile birlikte taktığında yüksek ses gelmiyor diyorsun, çünkü dinleyebiliyorum demişsin yanlış yazmışsındır diye tahmin ediyorum soruna gelicek olursak,
sadece kulaklığın jak girişini kasanın arka/ön yeşil jak girişine takarsan sadece ses alır mikrofonu kullanamazsın fakat USB ile taktığında sorun çözülür,
ses az geliyor dediğin kısmına gelirsek, böyle birşey olma ihtimali düşük olduğu için önce kendi tarafındaki kontrolleri (windows ses düzeyi karıştırıcısından yani ses düzeyinden uygulamaların sesi, temel ses düzeyi) kontrol etmen gerek sadece oyunlarda oluyorsa oyun içi sese bakmanı da önerebilirim.
Bunlarda da problem yoksa kulaklığın yazılımını güncellemeyi deneyebilirsin.
Sorun hala aynı ise farklı bilgisayarda da deneyebilir veya bilgisayarın farklı USB portlarını deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı