HyperX Cloud 2 Kabloludan Kablosuza geçilir mi?

ArdaZtr

Hectopat
Yıllardır HyperX Cloud 2'nin kablolu versiyonunu kullanıyorum ve inanılmaz derecede memnunum. Birçok kulaklığı denedim (G PRO X Wireless, Arctis Pro vs.) ama yine de Cloud 2 çok daha kaliteli ve kullanışlı geliyor. Son zamanlarda kablosu rahatsız etmeye başladı ve Cloud 2'nin Kablosuz (Wireless) versiyonunu araştırmaya başladım ve çok fazla konu başlığı bulamadım. Sizce Cloud 2 Kabloludan, Cloud 2 Kablosuza geçiş yapsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Aynı ergonomiyi ve aynı kaliteyi yakalar mıyım? G PRO X Wireless'ta hşşş sesi var diye beğenmemiştim. Bunda da böyle bir sorun olur mu?

Ergonomi olarak birebir aynılar zaten, sorun yaşamazsın 2.4 ile bağlandığı için kulaklık.

SteelSeries Artics Pro Wireless gibi en üst düzey bir kulaklığı satıp Cloud 2 kablosuz aldım. (daha önce kablolusunuda kullanmıştım.)FPS oyunlarında sesin nereden geldiğini tahmin ettiğim için bu kulaklığı kullanıyorum. Kulaklık her şeyiyle cok güzel. Tek şikayet edeceğim nokta yazılımı çok kötü. Yazılımını sildim öyle kullanıyorum bu sefer de 3 5 dk ses kapalı olunca kulaklık kendini kapatıyor hemen. Yazılımı berbat. Ses sorunları yaratıyor.

Bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum diğerlerinin fiyatı aldı başını gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…