HyperX Cloud 2 kırıldı

melihxsad

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hiçbir fiziksel hasar vermeme rağmen kendi kendine kırıldı. Ne yapmam gerekli? Bu konuyla ilgili daha 6 ay oldu ve şu an kullanılabilir durumda değil.

Yani kullanıcı hatası değilse müşteri hizmetlerinin kabul etmesi lazım hatta zorunlu. Ama kırılması ürünün kendisinden dolayı mı yoksa sizden dolayı mı olduğunu kendi kendilerine öğrenebilmeleri çok zor ve siz ne derseniz deyin inanamayabilirler. Başka türlü pek bir şey yapılamaz gibime geliyor

Bu sorunu araştırdım çok kişi benim gibi kendi kendine kırılmış diyor HyperX ile bu konuyla ilgili konuşabileceğim bir yer var mıdır?

Geçmiş olsun, üstüne bir bardak su iç. Elinden bir şey gelmez.

Sizce bu iş görür müdür aksesuar olarak kötü durmasında sorun yok.

Bu sorunu araştırdım çok kişi benim gibi kendi kendine kırılmış diyor HyperX ile bu konuyla ilgili konuşabileceğim bir yer var mıdır?
Yani bu konuda sadece yüzeysel bilgilerimi sunabilirim. O kadar tecrübeli değilim. Fakat HyperX'in yine müşteri hizmetlerini, herhangibi onlara ait whatsapp hesaplarını bulup doğru düzgün bir metin yazmalısınız ki bahsettiğiniz "kronik" olan sorunu da detaylıca aktarmalısınız. Söylebileceklerim bu kadar maalesef

Sanırım öyle bir iletişim hattı yok araştırdım fakat ben bulamadım.

Aynı sorunu ben de yaşamaktayım. Sol taraftaki plastik kısım kırıldı ve denge bozulduğu için kısa süre sonra sağ tarafın da kırılacağını ve kulaklığın sabit durmayacağını düşünüyorum. Ürünü satın alıp kullandınız mı? Montajı kolay mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…