HyperX Cloud 2 kulaklık çalışmıyor

Bilal Arıkan

Kilopat
HyperX Cloud 2 kulaklık aldım 1 ay önce 1 hafta önce Windows 11'e geçtim ve hiçbir şekilde mikrofondan ses gelmiyor.

sık karşılaşılan bir sorun bu ve genellikle kolayca halledilebilir Öncelikle sürücülerini kontrol etmeyi unutma, hem HyperX'in kendi sitesinden en güncelini indir hem de Windows'un Aygıt Yöneticisi'nden ses sürücülerini güncelle
Ses ayarlarına da bir göz atman lazım Kulaklığın hem giriş hem de çıkış için varsayılan aygıt olduğundan emin ol Ayrıca Windows'un gizlilik ayarlarından mikrofon erişiminin açık olduğuna dikkat et Mikrofon ses seviyesini de kontrol etmeyi unutma, belki çok düşüktür ya da yanlışlıkla kapalıdır
Bir de kulaklığın bağlantılarını kontrol et USB bağlantısı sağlam mı, mikrofon jakı tam oturmuş mu? Farklı bir USB portunu deneyebilirsin Kulaklık üzerinde mikrofonu sessize alan bir düğme varsa ona da bakmayı unutma
HyperX NGENUITY yazılımını kullanıyorsan oradan da mikrofon ayarlarını kontrol etmeyi unutma Eğer sorun hala devam ediyorsa Windows'un ses sorun gidericisini çalıştırmayı deneyebilirsin HyperX'in sitesinde kulaklık için bir firmware güncellemesi varsa onu da uygulayabilirsin Hatta mikrofonu farklı uygulamalarda deneyerek sorunun sadece bir uygulamada mı olduğunu kontrol edebilirsin
Yok yok, hala çözülmedi mi? O zaman HyperX destek ekibine ulaşabilir ya da Technopat Sosyal gibi forumlarda yardım isteyebilirsin Eminim orada da aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan birileri vardır Umarım bu öneriler işine yarar ve kulaklığınla sorunsuz bir şekilde iletişim kurmaya devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…