HyperX Cloud 2 kulaklık ile ses kasılmıyor

musqleron

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600 / SAPPHİRE PULSE RX 6600 / KİNGSTON FURY 16 (2x8) GB 3600 MHZ CL 17 / KİOXİA EZCERİA 1 TB M2 SSD / FSP HYPER 80+PRO 650W
ASUS TUF M3 / REDRAGON K509 DYAUS / GİGABYTE G24F
Yeni aldığım HyperX Cloud 2 kulaklığımdan ses kasamıyorum.
Valorant'ta ayak sesleri çok az geliyor sesi fullediğimde ise silah sesinden başka bir şey duyulmuyor bu kulaklığın kendisinde olan bir şey mi yoksa iade mi etmeliyim.
Çok büyük beklentilerle almıştım hiç memnun değilim.
Yapmam gereken bir ayar mı var?
Not: USB ile bağladım jak girişinden bağladığımda ses daha da az geliyor.

Driverini kurdunuzmu.

Abartılan bir kulaklık zaten fakat o kadar kötü müymüş ya hakikaten

Kontrolcüde 7.1 varsa onu etkinleştirin.

Bu kulaklıktaki 7.1 özelliği öylesine konmuş gibi kullanan kişilerin çoğu da bunu söylüyor. 7.1 açınca daha da kötü oluyor.
Şu an tek merak ettiğim şey bu kulaklık cidden böyle mi yoksa bana gelen mi sorunlu.
Forumda çoğu arkadaş bu konuya değinmiş ama bir o kadar da öve öve bitiremeyenler var çok tutan bir kulaklık.

Abartılan bir kulaklık zaten fakat o kadar kötü müymüş ya hakikaten

Bende orasını anlamadım o kadar öven insan gördüm ses seviyesini %60'dan fazla kullanmıyoruz falan diyorlardı %100'e almama rağmen az gibi geliyor.

Ürünün yeni üretimi HP üretim. HP olanı kötü, eskiden Kingston üretirdi. O zaman överdik işte.

Önceden Logitech G35 kullanıyordum ve 7.1 özelliği hep açıktı, müthiş ses kasılıyordu ama kulaklığın ses seviyesi çok düşük kaldığı ve eskidiği için Cloud 2 aldım, tamamen ben de hayal kırıklığı yaşadım, ses seviyesi müthiş yüksek fakat gerçekten ses kasılması çok zor geliyor, 7.1 özelliği zaten tamamen rezalet, hep stereo modda kullanıyorum, açıkçası birkaç gün kullandıktan sonra ses kasmak daha kolay geliyor ama yine de bence Cloud 2 ses kasma konusunda başarılı bir ürün değil. Yani ürününde sorun yok tamamen kulaklığın kendisi böyle, kaldı ki 2 kere farklı Cloud 2 denedim, ikisi de HP üretimiydi. Büyük ihtimal HyperX üretimli Cloud 2'ler çok daha iyiydi ancak yeni ürünler HP üretimi olduğu için kalitesi düştü.

Ürünün yeni üretimi HP üretim. HP olanı kötü, eskiden Kingston üretirdi. O zaman överdik işte.

Ürünü almadan önce bende HP üretim olanın daha kötü olduğunu duymuştum ama bunu söyleyen insanlar genelde çok küçük farklar olduğunu söylüyordu ama bakıyorum yani bu kulaklık o kulaklık olamaz resmen aldatılmışa döndüm, çok umutluydum
İade edeceğim o zaman.

Hocam alabiliyorsan BlackShark V2 USB almalısın bence, Cloud 2 almadan önce düşündüğüm tek kulaklık buydu fakat aynı fiyat bandında olmadığı için alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…