S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 8 Temmuz 2019 #11 OnuRBayraM dedi: Tamamdır, teşekkür ederim ilginize sanırım benim de tercihim cloud2’den yana olacak sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi günlerde kullanınız
OnuRBayraM dedi: Tamamdır, teşekkür ederim ilginize sanırım benim de tercihim cloud2’den yana olacak sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi günlerde kullanınız
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.942 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2019 #12 Ek olarak MH752 modelimize bakabilirsiniz. Cloud 2 ile neredeyse tüm özellikleri aynı, bana göre Cloud 2 den daha rahat bir kulaklık. Her iki modeli de beğenirim kişisel olarak. Cooler Master MH752 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master MH752 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MH-752 ITOPYA'da. www.itopya.com
Ek olarak MH752 modelimize bakabilirsiniz. Cloud 2 ile neredeyse tüm özellikleri aynı, bana göre Cloud 2 den daha rahat bir kulaklık. Her iki modeli de beğenirim kişisel olarak. Cooler Master MH752 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master MH752 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MH-752 ITOPYA'da. www.itopya.com