HyperX Cloud 2 kulaklık önerisi

qraxs

Decapat
Arctis 3 kullanıyorum fakat onboard ses kartı Realtek ALC887 olduğu için yeterince performans alamadığımı düşünüyorum. Kulaklık olarak HyperX Cloud 2 düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. CS:GO, LOL vs tarzı oyunlar oynuyorum. 7.1 olmasa da olur zaten sanal 7.1 bir işe yaramıyor bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1.5 yıldır Cloud Silver kullanıyorum Cloud 2 ile arasındaki tek fark USB ses kartı yok bendeki modelin. Ben aşırı derecede memnunum ses kalitesi ve mikrofonundan

Teşekkürler ama Cloud Silver düşünmüyorum 3.5mm ve ses kartım zayıf ALC887 besleyemeyebilir.
Ben tavsiye olarak değilde fikir olarak yazmıştım yani aynı kulaklık onboard ses kartıyla bu kadar iyi ses veriyorsa güzel bir ses kartıyla daha iyi ses verir gibi
Ben tavsiye olarak değilde fikir olarak yazmıştım yani aynı kulaklık onboard ses kartıyla bu kadar iyi ses veriyorsa güzel bir ses kartıyla daha iyi ses verir gibi
Ben kulaklığı ALC269 ile kullanıyorum bu arada ama sizin karttan iyi mi kötümü orasını bilemedim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı