ahmetcan'1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 17 12 Mayıs 2017 #1 Arkadaşlar bütün ekipmanları bir arada almak istiyorum. Bu kulaklığı Teknosa gibi bi yerden alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2017
Arkadaşlar bütün ekipmanları bir arada almak istiyorum. Bu kulaklığı Teknosa gibi bi yerden alabilir miyim?
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 12 Mayıs 2017 #2 İstanbul'da yaşıyorsan Bahçelievler'de Gameekstra mağazası var orda stokta kalmışsa bulabilirsin. Ben zamanında ordan almıştım.
İstanbul'da yaşıyorsan Bahçelievler'de Gameekstra mağazası var orda stokta kalmışsa bulabilirsin. Ben zamanında ordan almıştım.
NightMareX Hectopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2017 #3 Kadıköy mağazındada var. Çok uygun bende Cloud Core aldım ordan. İtopya'da bulunuyor ama fiyatı en son ne idi hatırlamıyorum.
Kadıköy mağazındada var. Çok uygun bende Cloud Core aldım ordan. İtopya'da bulunuyor ama fiyatı en son ne idi hatırlamıyorum.