Hyperx Cloud 2 mi Arctis 5 mi?

AlpKhanate

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Masraf etmeyim diye kulaklık almayı erteliyordum, dün Sony Gold Wireless PS kulaklığım ortadan ikiyi ayrıldı. Artık mecbur almam lazım bi tane.

HyperX cloud 2 Gamekstra da 409 TL'ye düşmüş.
Arctis 5'i ise N11'den kuponla 467 TL'ye alabiliyorum.

Hangisini tercih etmeliyim? Amaç oyun. 2. amaç müzik-video.

Başka modeller de önerebilirsiniz. Cloud Stinger'a FP demiş herkes. Onu da 225 TL'ye falan alabiliyorum.

Bi de şu ürün çok indirime girmiş fakat hiç yorum görmedim.

Sennheiser GSP 301 Gamer Kulaklık | Sennheiser | Oyuncu Kulaklıkları Sennheiser GSP 301 Gamer Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyalde en az 3 konu açılmıştır son 30 günde bu konu hakkında genel kanı Arctis 5 yönünde. Hyperx Cloud’un artık eski kaldığını düşünüyorlar.

Ben başka kulaklık görmedim Cloud 2 kullanıcısıyım. Şu anda tekrar alacak olsam Cloud alırdım. 7.1’i hiç kullanmıyorum. Kullandığımda bir şeyde anlamıyorum.

Saydığınız kulaklıklar arasından ses kalitesi açısından bana göre en iyisi Sennheiser GSP 301 modelidir. GSP 300 almanızı tavsiye ederim, daha ucuzdur ve aralarında sadece renk farkı vardır. Cloud serisiyle GSP 30x serisi ses kalitesi olarak çok yakınlar. Cloud serisi biraz daha bass ağırlıklıdır. Daha ekonomik olsun isterseniz HyperX Cloud Silver, daha çok bass seviyorsanız HyperX Cloud Alpha modelini tercih edebilirsiniz. Açıkçası Arctis serisindeki kafa bandı hiç hoşuma gitmiyor, kulaklık sanki kulaklarıma tam oturmuyor, daha iyi ses alabilmek için sürekli yanlardan bastırmam lazımmış gibi bir his bırakıyor. Bence ses kalitesi açısından da diğerlerinden bir tık geride kalıyor. Yine de tasarımını seviyorsanız Arctis 3 düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…