E Eyfii Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #1 Discord'da konusurken arkadaşlarım sesin cok boğuk ve baslı geliyor diyor. Mikrofon ayarları nereden yapılıyor Cloud 2'nin arkadaşlar?
Discord'da konusurken arkadaşlarım sesin cok boğuk ve baslı geliyor diyor. Mikrofon ayarları nereden yapılıyor Cloud 2'nin arkadaşlar?
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 12 Haziran 2021 #2 Cloud 2'nin driveri mevcut internette. Onu indirip öyle deneyin.
E Eyfii Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #3 Flapers dedi: Cloud 2'nin driveri mevcut internette. Onu indirip öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... herkes yok demis driveri diye ben de bulamadım
Flapers dedi: Cloud 2'nin driveri mevcut internette. Onu indirip öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... herkes yok demis driveri diye ben de bulamadım
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 12 Haziran 2021 #4 Herkes yanlış söylemiş. Link buradan indirip açın driver tarzı değil direkt çalışıyor.
E Eyfii Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #5 Flapers dedi: Herkes yanlış söylemiş. Link buradan indirip açın driver tarzı değil direkt çalışıyor. Genişletmek için tıkla... kullanıyorum bunu zaten bir işe yaramıyor ya
Flapers dedi: Herkes yanlış söylemiş. Link buradan indirip açın driver tarzı değil direkt çalışıyor. Genişletmek için tıkla... kullanıyorum bunu zaten bir işe yaramıyor ya