Keremmm Decapat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 51 2 Ekim 2019 #1 Hyperx cloud 2 oyuncu kulaklığını kullanıyorum fakat kulaklık mikrofon bölümüne geldiğimde desibel barını hareket ettiremiyorum 0,0 db de sabit kalıyor sürekli. Bunu nasıl değiştirebilirim? Teşekkürler. Dosya Ekleri Adsız.png 4,7 KB · Görüntüleme: 311
Hyperx cloud 2 oyuncu kulaklığını kullanıyorum fakat kulaklık mikrofon bölümüne geldiğimde desibel barını hareket ettiremiyorum 0,0 db de sabit kalıyor sürekli. Bunu nasıl değiştirebilirim? Teşekkürler.
S ssa043325 Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1 14 Şubat 2021 #2 Bende de aynı sorun vardı. Şu videodan sorunu çözdüm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bende de aynı sorun vardı. Şu videodan sorunu çözdüm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bedirhan2485 Kilopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #3 aga ınmıyor ki
muhammedyucedag Femtopat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 Bedirhan2485 dedi: Aga ınmıyor ki. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi?