UmutSavci Megapat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2018 #1 Merhaba, Hyperx Cloud 2 mikrofonu kırıldı, bundan nereden satın alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2018
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.692 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Ocak 2018 #2 Ayrı olarak satın alamazsınız. Çünkü satılmıyor. Servise gitmesi lazım. Kullanıcı hatası olduğu için ücret karşılığı yapılabilir.
Ayrı olarak satın alamazsınız. Çünkü satılmıyor. Servise gitmesi lazım. Kullanıcı hatası olduğu için ücret karşılığı yapılabilir.
UmutSavci Megapat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2018 #3 Jira dedi: Ayrı olarak satın alamazsınız. Çünkü satılmıyor. Servise gitmesi lazım. Kullanıcı hatası olduğu için ücret karşılığı yapılabilir. Genişletmek için tıkla... endeks bilişim' diye bi yer buldum orası satmaktaymış.
Jira dedi: Ayrı olarak satın alamazsınız. Çünkü satılmıyor. Servise gitmesi lazım. Kullanıcı hatası olduğu için ücret karşılığı yapılabilir. Genişletmek için tıkla... endeks bilişim' diye bi yer buldum orası satmaktaymış.
Srayne Megapat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2018 #4 HyperX Cloud/Cloud II Mikrofon | HyperX | Mikrofon Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da burada satılıyor.
HyperX Cloud/Cloud II Mikrofon | HyperX | Mikrofon Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da burada satılıyor.
UmutSavci Megapat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2018 #5 Srayne dedi: HyperX Cloud/Cloud II Mikrofon | HyperX | Mikrofon Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da burada satılıyor. Genişletmek için tıkla... Çok geç oldu ama endeksbilişimden 23 TL'ye satın aldım.
Srayne dedi: HyperX Cloud/Cloud II Mikrofon | HyperX | Mikrofon Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da burada satılıyor. Genişletmek için tıkla... Çok geç oldu ama endeksbilişimden 23 TL'ye satın aldım.