G gorkemyvz Hectopat Katılım 4 Ağustos 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2018 #1 USB ses kartı ile mikrofon kalitesi inanılmaz kötü. Splitter'ım olmadığı için mikrofonu ayrı kulaklığı ayrı takamıyorum. Daha önce yaşayan var mı? Son düzenleme: 19 Kasım 2018
USB ses kartı ile mikrofon kalitesi inanılmaz kötü. Splitter'ım olmadığı için mikrofonu ayrı kulaklığı ayrı takamıyorum. Daha önce yaşayan var mı?
cgrertgrl Decapat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 221 19 Kasım 2018 #2 USB ses kartıyla kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım.
M mesutsarıkan Hectopat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 28 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2018 #3 sorun hala çözülmediyse diye yazıyorum. kulaklığın kendi yazılımını indirmeyi denediniz mi ? HSCP Firmware update | HyperX
sorun hala çözülmediyse diye yazıyorum. kulaklığın kendi yazılımını indirmeyi denediniz mi ? HSCP Firmware update | HyperX
G gorkemyvz Hectopat Katılım 4 Ağustos 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2018 #4 mesutsarıkan dedi: sorun hala çözülmediyse diye yazıyorum. kulaklığın kendi yazılımını indirmeyi denediniz mi ? HSCP Firmware update | HyperX Genişletmek için tıkla... Çözdüm, mikrofon ayarlarında advanced bölümündeki ayar en düşükte kalmış, DVD kalitesine çektim düzeldi.
mesutsarıkan dedi: sorun hala çözülmediyse diye yazıyorum. kulaklığın kendi yazılımını indirmeyi denediniz mi ? HSCP Firmware update | HyperX Genişletmek için tıkla... Çözdüm, mikrofon ayarlarında advanced bölümündeki ayar en düşükte kalmış, DVD kalitesine çektim düzeldi.