B Burak_Çağlayan Hectopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #1 Mikrofon kulaklıkla beraber. İşletim sistemi Windows 10. Kulaklık Hyperx Cloud 2. Kulaklık USB'den takılı, jak'ta 2'si bir çalışmıyor. Ya sadece kulaklık ya da sadece mikrofon. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2019
Mikrofon kulaklıkla beraber. İşletim sistemi Windows 10. Kulaklık Hyperx Cloud 2. Kulaklık USB'den takılı, jak'ta 2'si bir çalışmıyor. Ya sadece kulaklık ya da sadece mikrofon.
famous Hectopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 702 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Twitter 5 Mayıs 2019 #2 Şuan çalışıyor gözüküyor ses kartına bağlıysa orası 0 da gözükür, dinle kısmından deneyebilirsin.
B Burak_Çağlayan Hectopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #3 famous dedi: Şuan çalışıyor gözüküyor ses kartına bağlıysa orası 0 da gözükür, dinle kısmından deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... dinleyemiyorum 0 da takılı dB Sorun donanımsal küçük bir şeymiş çözdüm teşekkürler Son düzenleme: 5 Mayıs 2019
famous dedi: Şuan çalışıyor gözüküyor ses kartına bağlıysa orası 0 da gözükür, dinle kısmından deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... dinleyemiyorum 0 da takılı dB Sorun donanımsal küçük bir şeymiş çözdüm teşekkürler
IBO. Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 301 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #4 Burak_Çağlayan dedi: dinleyemiyorum 0 da takılı dB Sorun donanımsal küçük bir şeymiş çözdüm teşekkürler Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz?
Burak_Çağlayan dedi: dinleyemiyorum 0 da takılı dB Sorun donanımsal küçük bir şeymiş çözdüm teşekkürler Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz?
B Burak_Çağlayan Hectopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #5 IBO. dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... usb girişinin kablosu hafif çıkıkmış geri taktım
IBO. dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... usb girişinin kablosu hafif çıkıkmış geri taktım