HyperX Cloud 2 Mikrofondan Ses Gelmeme Sorunu

efe.e

Megapat
Daha fazla  
Bugün gelen kulaklığımı ilk bakışta çok sevdim taktım çalıştırdım ses kalitesini test edeyim derken mikrofonundan ses gelmediğini gördüm. Bas ayarları zaten artmıyor USB ses kartı üzerinden arttırdım mikrofon sesini, bir şey fark etmedi. Ayarlar kısmında ses seviyesini belirten çubukta konuşurken normal gibi gözüküyor. Ama farklı kayıt programlarıyla kaydettim duyulmayacak kadar az ses alıyorum. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözerim?

Sıkıntı kulaklığın jakındaymış. Kargoyla sipariş ettiğim yere gönderdim. İlgileneceklerini söylediler.

Kulaklığı nerden ne kadara aldınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gameextra'dan 270 TL ye aldım. İndirim koduyla beraber

Gameekstra hakkında bazı yorumlar okudum ürün iadesinde zorluk çukarttıkları müşteri memnuyetini önemsemedikleri hakkında

Aradım söyledim ürün bozuk diye. Aynı adrese yollayın, bakalım, yenisini gönderelim dediler. Memnun kalınmayacak bir şey görmedim.

Gameekstra ile ilgili bir sıkıntı olursa bana söyleyebilir misin
Bende alışveriş yapmak istiyorum

Tabi söylerim. Zaten alışveriş ve gönderim kısmında bir sorun çıkmadı. Ürün hatalı geldi bende geri gönderdim. Ellerine ulaşmasını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…