HyperX Cloud 2 ne kadar eder?

Mendax

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu anda aktif olarak Cloud 2 kullanmaktayım, fakat bazı sebeplerden dolayı satmayı düşünüyorum. Ama fiyat konusunda kesin bir şey bulamadım, şu an da 500TL'ye sahibinden.com'a ilan açtım ve ilk günden alıcı buldum bu da bana ucuza mı satıyorum diye düşündürdü. Sormak istediğim fiyat normal mi yoksa arttırmalı mıyım?
Kulaklıkta hiçbir sıkıntı yok.

İlanlara baktığımda piyasası o bu arada 250 TL olduğu zamanları düşünüyorum da off off

İlanlara baktığımda piyasası o bu arada 250 TL olduğu zamanları düşünüyorum da off off
Benimde satma nedenim fiyatı artışı, bende aldığımda 300TL gibi bir fiyata almıştım bu kadar arttığını görünce dayanamadım ilanı açtım

768,23 sıfırı bu fiyata bence piyasa bile pahalı bu arada.

Ne kadar iyi olsa da bayağı eskidiğini hatırlatmak isterim şu zamanda 768 TL'de verilmez bence

Benimde satma nedenim fiyatı artışı, bende aldığımda 300TL gibi bir fiyata almıştım bu kadar arttığını görünce dayanamadım ilanı açtım
Ben 250'ye almıştım, o zaman dolar 2.70 falandı, şimdi 760, dolar 7 TL. Gameextra yayıncıların kodlarını girince %25 indirim yapıyordu. Sony WH1000 XM4 çıkarsa satmayı düşünebilirim aslında ben de.

Aynen yayıncı kodları vardı para yoktu tabi alamamıştım

250 liraya kaliteli ürün bulunmuyor bildiğiniz F/P mouse seçenekleri bile olmuş 200 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…